Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Θα πληρώνουμε, στο εξής, γυμναστήρια, σχολές χορού και ωδεία!

Θα πρέπει να αποστείλουν ουσιαστικά τον ΑΦΜ των πελατών τους για τη χρήση 2011, προκειμένου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να προχωρήσει σε μία σειρά από διασταυρώσεις.
Τα στοιχεία των πελατών τους υποχρεώνονται να αποστείλουν στο ΥΠΟΙΚ, έως το τέλος Φεβρουαρίου, μια σειρά από επιχειρήσεις, όπως είναι τα γυμναστήρια, τα ωδεία, τα κέντρα αισθητικής, οι σχολές οδήγησης, σχολές χορού, πολεμικών τεχνών κ.ά.
Θα πρέπει να αποστείλουν ουσιαστικά τον ΑΦΜ των πελατών τους για τη χρήση 2011, προκειμένου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να προχωρήσει σε μία σειρά από διασταυρώσεις. Ειδικότερα, η εφορία θα αθροίζει όλες τις δαπάνες των φορολογούμενων στις παραπάνω επιχειρήσεις, προκειμένου να υπολογίζει με περισσότερη ακρίβεια το ποσό της ανάλωσης κεφαλαίου (αποταμίευσης) που μπορούν να επικαλεστούν οι φορολογούμενοι για να δικαιολογήσουν τεκμήρια.
Επίσης, θα αποστέλλουν στη ΓΓΠΣ τα στοιχεία των πελατών τους τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ξένων γλωσσών, ιδιωτικά ΙΕΚ και εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, προκειμένου να γίνεται διασταύρωση με τις αντίστοιχες δαπάνες που δηλώνουν οι φορολογούμενοι.
ΠΗΓΗ: www.capital.gr