Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κοντά στους Κτηνοτρόφους και τις εστίες τους η νέα Διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗΣ

«Θα επενδύσουμε και εμπειρία και χρήματα» τόνισε ο νέος Πρόεδρός της στο Δελβινάκι


Ακόμα και τα χωριά αλωνίζει ο Πρόεδρος για να έχει προσωπική εικόνα της κατάστασης!


Συνεχίζοντας τις επαφές με κτηνοτρόφους - παραγωγούς της Ηπείρου ο Πρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε κ. Michael O’ Neill συνοδευόμενος από το μέλος του Δ. Σ κ. Ιωάννη Βιτάλη επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής το Δελβινάκι, όπου συναντήθηκε με μια μεγάλη ομάδα παραγωγών της ευρύτερης περιοχής του Πωγωνίου.
Η νέα Διοίκηση της εταιρίας με την επίσκεψη αυτή τονίζει τη μεγάλη σημασία που δίνει στις ακριτικές περιοχές της Ηπείρου και το ενδιαφέρον της για τους κτηνοτρόφους της περιοχής και των οικογενειών τους.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και θερμό κλίμα.
Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ κ. O’ Neill ευχαρίστησε τους παραγωγούς για την παρουσία τους και επιβεβαίωσε το αμέριστο ενδιαφέρον της εταιρίας προς όλους. Τόνισε ότι στόχος είναι η ΔΩΔΩΝΗ να γίνει ακόμη μεγαλύτερη κάτι που θα ωφελήσει και τους ίδιους και θα εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών τους.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «Είμαστε υπερήφανοι για όλους σας, για τη ΔΩΔΩΝΗ που αγαπάτε, για την ιδιαίτερα ξεχωριστή περιοχή της Ηπείρου, θα επενδύσουμε και εμπειρία και χρήματα για να κάνουμε τη γαλακτοβιομηχανία ακόμη μεγαλύτερη …».
Τέλος δεσμεύτηκε ότι η νέα διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.
Από την πλευρά τους οι κτηνοτρόφοι καλωσόρισαν τον κ. O’ Neill του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του και του υποσχέθηκαν ότι θα είναι στο πλευρό της νέας διοίκησης.

ΠΗΓΗ: www.firmani.gr