Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ: «Αν οι κ.κ. του Μάντζιου δεν μας θέλουν, να το πουν»

ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Εντόνως διαμαρτύρεται και τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά.

Αποκορύφωμα στάθηκε η κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο το Σταυράκι και η διαιτησία του κ. Μπαδήμα.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, κ. Κων/νος Παντούλας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Αν οι κύριοι του Μάντζιου δεν μας θέλουν, να μας το πουν. Οι διαιτητές στα τελευταία παιχνίδια έρχονται προκατειλημμένοι όταν σφυρίζουν παιχνίδια του Αγροτικού Αστέρα. Έχουμε όλη την καλή διάθεση και αλλάξαμε πράγματα στην ομάδα, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα. Μετανιώνουμε όμως, καθώς τυγχάνουμε τέτοιας μεταχείρισης από τη διαιτησία.
Ίσως να ενοχλεί "κάποιους" η πορεία του Αγροτικού Αστέρα, ας σεβαστούν όμως τις προσπάθειες και τους κόπους των παιδιών. Το μόνο που ζητάμε είναι να μας παίζουν 50-50. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε εύνοια.
Καλό θα ήταν οι κύριοι της ΕΠΣΗΠ να αλλάξουν κάποια στιγμή ορισμένα πράγματα στο χώρο της διαιτησίας.
Πιο συγκεκριμένα, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με το Σταυράκι ο κ. Μπαδήμας έβγαλε ελαφρά τη καρδία δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας, Θεόδωρο Χαρίση, τη στιγμή που δε λειτούργησε με τον ίδιο τρόπο στις έντονες διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας. Επιπρόσθετα, ο κ. Μπαδήμας "έκλεισε τα μάτια" σε καθαρή ανατροπή του Πατσούρα από αμυντικό του Σταυρακίου, ενώ αποκορύφωμα στάθηκε η αποβολή του προπονητή μας, κ. Τάκη Νάκα από τον πάγκο. Ειλικρινά αναρωτιόμαστε τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν αυτοί οι κύριοι».

Έφη Μπιδέρη
ΠΗΓΗ: http://sportsioannina.gr/erasitexniko.html