Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Οδοντιάτρων και του Μέλους της στο Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι.

Η Αριστερή Παρέμβαση Οδοντιάτρων εφόσον η κυβερνητική κάθε φορά η συνδικαλιστική πλειοψηφία του Ο.Σ.Ι. σιωπηρά στηρίζει τον νέο γύρο εξαθλίωσης καλεί τους πληττόμενους και κατακρεουργημένους οδοντιάτρους στο οικονομικό, κοινωνικό και επιστημονικό πεδίο, να συνταχθούν με τους υπόλοιπους εργαζόμενους κλείνοντας τα Ιατρεία και συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις που ξεκινούν στις 26 Σεπτέμβρη.

Απαιτώντας την ανατροπή των άθλιων νέων μέτρων καταστροφής της κοινωνίας, μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια.
Την ανατροπή των κυβερνητικών σαλτιμπάγκων της Τρόικας εσωτερικού Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ.
Με άμεση διεκδίκηση την μονομερή διαγραφή του χρέους που μας έχουν επιβάλει οι τοκογλύφοι δανειστές έλληνες και ξένοι
- Την έξοδο της χώρας από το ευρώ της εξαθλίωσης και την λαομίσητη Ε.Ε. των τραπεζιτών, την απαγόρευση των απολύσεων και την προστασία των ανέργων, με παράλληλη άμεση αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων στα επίπεδα του 2009.
- Με την προστασία του πολυτιμότερου κοινωνικού κεφαλαίου, τους νέους.
- Αποτρέποντας το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας.
- Εθνικοποιώντας άμεσα δίχως αποζημίωση των μετόχων των επιχορηγούμενων με δημόσιο χρήμα Ιδιωτικό Τραπεζικό Τομέα και τις μεγάλες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, λειτουργώντας τες με εργατικό και λαϊκό έλεγχο του οργανωμένου λαού.
- Με φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου.
- Υποστηρίζοντας πως οι εξεγερμένες δυνάμεις της εργασίας, πρέπει να βάλουν την καταλυτική σφραγίδα τους στον κοινωνικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει οι Έλληνες αστοί «πατριώτες», με αμέριστο συμπαραστάτη τους την Βρυξελιώτικη Νεοφασιστική «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., την ίδια στιγμή που φυγαδεύουν τα πλούτη τους σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού και στις φιλόξενες Τράπεζες της Ελβετίας και της Αγγλίας.

Η Υγεία του Λαού δεν είναι εμπόρευμα και προνόμιο, αλλά δικαίωμα και Δημόσιο Αγαθό.

Το Μέλος του Δ.Σ. του Ο.Σ.Ι.
Σταχούλης Σπύρος
6972848107