Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΟΡΜΟΣ

ΔΟΛΙΑΝΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Γράφει ο Γιάννης Σώτος

Στις 5 Αυγούστου 2012 κατά τη διάρκεια του Απολογισμού της Δημοτικής Αρχής θέσαμε το ζήτημα της ετήσιας και κατ’ εξακολούθηση νέκρωσης του Γορμού .
Λάβαμε άμεσα απάντηση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  και την κατηγορηματική του διαβεβαίωση ότι φέτος δεν έχουμε τέτοια ζητήματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας διέψευσε και από την μεριά μας το αποδεχτήκαμε και καλά κάναμε. Μας αρκούσε μόνο και μόνο το γεγονός ότι το έγκλημα αυτό έπαψε να διαπράττεται. Κι ας φανήκαμε υπερβολικοί  ή γκρινιάρηδες  χωρίς λόγο , η όπως λέει κι ο Δήμαρχος  απλά ότι ορισμένοι θέλουν να δείξουν ότι υπάρχουν στο  Πωγώνι.
Ευτυχώς ή δυστυχώς η πραγματικότητα δεν εξαρτάται από τις δηλώσεις  οποιουδήποτε και η ζωή τρέχει και ξεπερνάει τους πάντες.
Ευτυχώς η δυστυχώς  το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και το μόνο που μένει είναι μια πικρή γεύση για τις χαμένες ευκαιρίες να κοιτάξουμε κατάματα τα προβλήματα και με συνεννόηση να τα λύσουμε .  
Έτσι λοιπόν θεωρήσαμε καλό να στείλουμε προς δημοσίευση τις παρακάτω φωτογραφίες  από κάποια σημεία του ποταμού Γορμού .
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 9 και 10 Αυγούστου 2012 και για να μην αμφισβητηθούν έχουμε τραβήξει και μια φωτογραφία με εφημερίδα της 9 Αυγούστου 2012.
Παρακαλούμε εκείνους που συνεχίζουν να αμφισβητούν την ύπαρξη του προβλήματος να μας εκθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Γιάννης Σώτος: Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Πωγωνίου
Εκλεγμένος  με  την Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» 

Με εκτίμηση
Γιάννης Σώτος
Τηλ.: 6972248253