Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου ως νέο προπονητή της ομάδας

Η ΠΑΕ Πας Γιάννενα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου ως νέο προπονητή της ομάδας.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Pro από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία του κρατικού πανεπιστημίου της Σόφιας, προπονητική ποδοσφαίρου (τετραετής φοίτηση FIFA license B), κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση στην Λέφσκι Σόφιας και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 27 ετών και εργάστηκε κατά σειρά στις ομάδες: Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ U18, Παναθηναϊκό, όπου σαν προπονητής της U18 κατέκτησε το 2005 το πρωτάθλημα, ΑΕΚ όπου σαν προπονητής της U18 κατέκτησε το 2006, το πρωτάθλημα και Ολυμπιακό, όπου σαν προπονητής της U21 κατέκτησε το 2008 το τουρνουά Ντόνεσκ Ουκρανίας.
Το 2010, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο, ενώ το 2011 ως βοηθός προπονητή στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , αναλαμβάνοντας με επιτυχία και για ένα διάστημα την θέση του πρώτου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ντεμόλ. Με τον ερχομό του Αναστασιάδη παρέμεινε σαν συνεργάτης του ΠΑΣ, στην θέση του σκάουτερ της ομάδας.
Θεωρείται σε κορυφαίο επίπεδο προπονητής, στην βελτίωση και εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών, έχοντας συμβάλλει αποφασιστικά, στην οκταετή παρουσία του στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και Α.Ε.Κ., στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών Α' Εθνικής κατηγορίας.
Οι συνεργάτες του νέου τεχνικού θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως και η ακριβής μέρα και ώρα της επίσημης παρουσίας τους".