Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πρόσκληση και παρουσίαση θέσεων σε Συνέντευξη Τύπου και εκδήλωση των Οικολόγων-Πράσινων Ιωαννίνων από τον Γ. Παρασκευόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To πρόγραμμα τους για τον αναπροσανατολισμό της πραγματικής οικονομίας και το περιβάλλον, παρουσιάζουν αύριο, Δευτέρα 23 Απριλίου, στα Ιωάννινα, οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Η πρωτεύουσα της Ηπείρου επελέγη με συμβολική αφορμή τόσο για την υποβάθμιση της λίμνης των Ιωαννίνων, θέμα που έχουν επανειλημμένα αναδείξει οι ΟΠ με παρεμβάσεις τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όσο και για την μέχρι τώρα οικονομική περιθωριοποίηση ολόκληρης της ορεινής Ελλάδας, με την Ήπειρο να συγκαταλέγεται στις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος Επικρατείας και συν-επικεφαλής της εκστρατείας μαζί με την Ιωάννα Κοντούλη.
Ο Γ. Παρασκευόπουλος θα αναλύσει παράλληλα τις προτάσεις των Οικολόγων Πράσινων για την Πράσινη Στροφή και τον αναπροσανατολισμό της οικονομίας, θέμα εξαιρετικής σημασίας για περιφέρειες όπως η Ήπειρος.
“Η επιλογή των Ιωαννίνων είναι συμβολική για τους Οικολόγους Πράσινους. Θέλουμε να δείξουμε και να αναδείξουμε τις πραγματικές απειλές, αλλά και δυνατότητες διεξόδου από την κρίση που είναι οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική”, δήλωσε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος.


Αναλυτικά το πρόγραμμα στα Ιωάννινα έχει ως εξής:
ü 14:00 Συνέντευξη τύπου στο Πράσινο Στέκι (Τσιριγώτη 39).
ü 15:00 Περιοδεία στην πόλη και επαφές με πολίτες.
ü 18:00 Παρουσίαση του προγράμματος (Πράσινο Στέκι, Τσιριγώτη 39).
Πληροφορίες: Ρήγας Τσιακίρης 6972877468
Μίλτος Μπούκας 6974371797