Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για απόπειρα ληστείας σε μπουγατσοπωλείο

Είχε ληστέψει το ίδιο κατάστημα την 22-03-2012.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας , μετά από εντατικές έρευνες, συνελήφθη χθες (21-04-2012) το βράδυ στην Πρέβεζα 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να ληστέψει μπουγατσοπωλείο στην Πρέβεζα.
Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ ο 36χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα τύπου “ full face ”, εισήλθε σε μπουγατσοπωλείο στην Πρέβεζα και με την απειλή σωματικής βίας επιχείρησε να αφαιρέσει τις εισπράξεις του καταστήματος, χωρίς αποτέλεσμα.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη του δράστη, το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενήργησε επισταμένες έρευνες και αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος ως δράστης της ληστείας που έγινε την 22-03-2012 τα ξημερώματα στο ίδιο κατάστημα, όπου φορώντας κουκούλα τύπου “ full face ” και με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε τον 23χρονο υπάλληλο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (497) ευρώ από τα συρτάρια του καταστήματος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.