Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Superleague: Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Εμφάνιση «δράμα»

Με ένα γρήγορο γκολ από τον Κυβελίδη, μόλις στο 7ο λεπτό, η Δόξα Δράμας νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο και κατάφερε να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στο βαθμολογικό πίνακα. Το γρήγορο αυτό γκολ είχε ως αποτέλεσμα να αγχωθούν υπερβολικά οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και παρά το γεγονός πως έδειξαν να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και πήραν με το μέρος τους την κατοχή της μπάλας, να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά. Μάλιστα οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη, κατάφερναν εύκολα να αντιμετωπίζουν τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, οι οποίοι έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μία και μόνο λέξη μπορεί να αποδώσει την εικόνα της αναμέτρησης. Μονότερμα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εγκαταστάθηκε στα καρέ της Δόξας και πίεσε μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης.
Ένα γκολ που όμως δεν ερχόταν με τίποτα, ακόμα και όταν η Δόξα αναγκάστηκε να αλλάξει τερματοφύλακα, λόγω τραυματισμού του Ρόκα. Ο Δάφκος που πήρε τη θέση του, στάθηκε στο ύψος της περίστασης και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Ρόκα (75' Δαύκος), Ψυχογυιός, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Ρούτσης, Λίμα, Αραβίδης, Ουέλινγκτον, Καπέλ (46' Παπαδόπουλος), Κυβελίδης (87' Αμπουμπακάρι)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Πατσατζόγλου (46' Τζημόπουλος), Κώτσιος, Βάντερσον (26' Μιχαήλ), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο (46' Κυριάκος)