Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Άρχισε η Εθνική Συνδιάσκεψη - Μάχη για τις υπογραφές

Έντονο είναι το παρασκήνιο στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ , σχετικά με το ζήτημα των απαραίτητων υπογραφών που χρειάζονται για να μπορέσει να κατέβει κάποιος υποψήφιος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος φαίνεται ότι δεν συγκεντρώνει μέχρι τώρα τις απαραίτητες 94 υπογραφές ζητά από κοινού με τον κ. Στέφανο Τζουμάκα από το στρατόπεδο του Ευάγγελου Βενιζέλου να μη κατέβουν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με υπογραφές.
Οι υποστηριχτές του υπουργού Οικονομικών, που έχουν μαζέψει περισσότερες από 180 υπογραφές, αντιδρούν στην πρόταση της πλευράς Παπουτσή , παρά το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα είναι υπέρ του Βενιζέλου .
Μάλιστα μετά την ομιλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφαίων σε άλλη αίθουσα με την συμμετοχή τόσο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσο και των κ.κ. Βενιζέλου και Παπουτσή.
Σε περίπτωση που τελικά ο υπουργός Οικονομικών είναι και ο μόνος υποψήφιος δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για πρόταση μη εκλογής του νέου προέδρου από τη βάση.