Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Οδοντιάτρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ώρα που η Ιερή Συμμαχίας των βαμπίρ της Ε.Ε. και των ντόπιων αρπακτικών αλυσοδένουν το Έθνος των εργαζομένων και τα πλατειά λαϊκά στρώματα προκειμένου να βγουν κερδισμένοι από την κρίση τους οι καπιταλιστές και οι αποτυχημένοι τοκογλύφοι τραπεζίτες ντόπιοι και ξένοι.
Την ώρα που ο τρισάθλιος δοτός Παπαδήμ(ι)ος μαζί με την συμμορία του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ παραποιώντας την λαϊκή βούληση υπογράψουν την νέα Δανειακή Σύμβαση εξαθλίωσης του λαού προκειμένου να εξασφαλιστούν νέα πεδία κερδοφορίας των ευρωπαϊκών πολυεθνικών και των τραπεζιτών.
Το Έθνος των εργαζομένων βγαίνει στο προσκήνιο της ιστορίας και της κοινωνίας συνεχίζοντας τις απεργίες και τις καταλήψεις εργοστασίων και χώρους δουλειάς.
Ο ιερός αγώνας των εργατών της Χαλυβουργικής που συμπληρώνει 125 μέρες. Ο αγώνας των εργαζομένων στην «Ελευθεροτυπία», του «ΑΛΤΕΡ», τον Λουκίσα και την Ιντρακόμ. Ο αγώνας των κτηνοτρόφων της Ηπείρου μαζί με τους εργαζομένους της ΔΩΔΩΝΗΣ για να μη ξεπουληθεί η βιομηχανία βρίσκει τον Οδοντιατρικό κόσμο της Ηπείρου αλληλέγγυο. Κομμάτι και εμείς του κόσμου που πλήττεται σηκώνουμε το κεφάλι παλεύοντας για αξιοπρέπεια, ψωμί και δημοκρατία.
Παλεύοντας και επιβάλλοντας ανατροπή της κοινοβουλευτικής χούντας –Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-Κεφαλαίου.
Μονομερή διαγραφή του τοκογλυφικού χρέους της χώρας καθώς και το σπάσιμο της τρισάθλιας χρεομηχανής που μας έχει επιβληθεί.
Με έξοδο από την Ε.Ε. και το ευρώ υπάρχει ζωή για τους εργαζομένους έξω από ΕΟΚ και Ε.Ε. με την προϋπόθεση της εθνικοποίησης δίχως αποζημίωση των μετόχων, των Τραπεζών, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των λιμανιών, των συγκοινωνιών λειτουργώντας με εργατικό κοινωνικό έλεγχο.
Με την υγεία στην υπηρεσία του λαού. Με δημόσια Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Τριτοβάθμια Οδοντοστοματικό Τομέα Υγείας με γιατρούς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης που θα λειτουργεί με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο.
Δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να διατηρεί το ιατρείο ου.
Γιατί το ξαναλέμε η Υγεία δεν είναι εμπόρευμα, είναι δικαίωμα και δημόσιο αγαθό.


Σταχούλης Σπύρος – Μέλος του Ο.Σ.Υ.
Τηλ. 2651033533 — 2651024016