Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ: Νύχτα τρόμου και ανατροπών!!!


Η επιστολή των 50 βουλευτών που ανέτρεψε το σκηνικό!



Η μεταμεσονύχτια επιστολή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον κ. Παπανδρέου για να ληφθούν άμεσα αποφάσεις- Τώρα ή φεύγουμε, είπαν οι βουλευτές.
Ήταν μια άγρια νύχτα η χθεσινή και για το ΠΑΣΟΚ.
Από το φιάσκο Πετσάλνικου και την αναβολή της συνάντησης στο προεδρικό Μέγαρο η χώρα έμοιαζε να βουτά στο γκρεμό. Και περισσότεροι από 50 βουλευτές(από όλες τις διαφορετικές τάσεις του ΠΑΣΟΚ) πήραν την πρωτοβουλία να στείλουν επιστολή στο μέγαρο Μαξίμου και στον Γ.Παπανδρέου προειδοποιώντας ότι εάν δεν βρεθεί λύση μέχρι το πρωί θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους!
"Eίναι θέμα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας" ανέφεραν στην επιστολή.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στις προσωπικές και προφορικές επαφές έλεγαν ότι εάν είανι πολιτικό το πρόσωπο πρέπει να είναι ο Βενιζέλος, εάν είναι τεχνοκράτης ο Παπαδήμος!



Στην επιστολή ανέφεραν:

"Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας έναντι της πατρίδας και του ελληνικού λαού δηλώνουμε την αδιαπραγμάτευτη αξίωσή μας να υπάρξει εντός της σήμερον ομόφωνη απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος, επιλέγοντας ισχυρή προσωπικότητα για τη θέση του Πρωθυπουργού.
Εάν αυτό δε συμβεί εντός της σήμερον, αύριο το πρωί, 10.11.2011, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας. Είναι θέμα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας".
Οι υπογράφοντες βουλευτές