Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας...

Δυο εκδηλώσεις απ' αυτές που -μέχρι στιγμής- διοργανώθηκαν στο Δήμο Πωγωνίου, εντυπωσίασαν τον κόσμο που τις παρακολούθησε.
Η μια εκδήλωση στον Παρακάλαμο, με τίτλο "Κάνοντας την μουσική εικόνα" που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου "Το Σώσινο" με τη στήριξη του Δήμου με τη συμμετοχή των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων απ' το Νέο Σούλι Σερρών , την Ηλιόκαλη, το Κεφαλόβρυσο και αυτών του διοργανωτή συλλόγου καθώς και του Συλλόγου Γυναικών ΄Ανω Καλαμά και η άλλη αυτή στο Καλπάκι,με διοργανωτή τον Δήμο, αφιερωμένη στον μεγάλο ΄Ελληνα μουσικοσυνθέτη -αείμνηστο- Μάνο Χατζηδάκη, με την εκπληκτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Σκριπερού Κερκύρας.
Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας οι διοργανωτές, συντελεστές και υποστηρικτές των εκδηλώσεων καθώς και όσοι συμμετείχαν σε αυτές γιατί προσέφεραν μια όαση ψυχαγωγίας σε κατοίκους, απόδημους και επισκέπτες της περιοχής, αλλά και για την υψηλή ποιότητά τους.
Και πιστεύουμε αλλά και ελπίζουμε τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις να διοργανώνονται κάθε χρόνο και όλες τις εποχές και όχι μόνο το καλοκαίρι...


Παναγιώτης Μανούρης