Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΟΕΕ: Χιλιάδες δελτία θεάματος για δικαιούχους της Εργατικής Εστίας

Από την Τετάρτη 20 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται δελτία θεάματος, για τις ώρες για την παρακολούθηση παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής


Τη δωρεάν χορήγηση 30.000 δελτίων θεάματος δαπάνης 420.000 ευρώ σε δικαιούχους παροχών για την παρακολούθηση παραστάσεων θεάτρου, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και λοιπών καλλιτεχνικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων, αποφάσισε για τη θερινή περίοδο, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν 18.000 δελτία θεάματος για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και 12.000 για παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πολιτιστικών -καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται, είναι για τους συνταξιούχους, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα, ΑΦΜ, αρχική απόφαση σύνταξης.
Για τους εργαζόμενους, απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των δελτίων θεάματος είναι να έχουν πραγματοποιήσει 100 ημέρες εργασίας το έτος 2010 ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας.
Από την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται δελτία θεάματος, για τις ώρες για την παρακολούθηση παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα ανέβουν στις 26,27,28 και 29 Ιουλίου στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού.
Τα δελτία θα διανέμονται από τις 8:00 έως τις 14:00, από όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική.
Η ημερομηνία έναρξης χορήγησης των δελτίων θεάματος για τα θέατρα και λοιπές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θα γνωστοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oee.gr.