Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Κατηγορεί τον ηγετικό πυρήνα της κυβέρνησης, για επιδεικτική αλαζονεία

Για επιδεικτική αλαζονεία κατηγορεί τον ηγετικό πυρήνα της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, σε άρθρο του, λέγοντας ότι ξόδεψε πολύτιμο κεφάλαιο εμπιστοσύνης και καταγγέλλει παράλληλα και την ηγεσία της ΝΔ, ότι οδήγησε την χώρα στο χείλος του γκρεμού.



Ο κ. Ανδρουλάκης, στο άρθρο του, σε ασυνήθιστα αυστηρό τόνο και λίγο πριν τις αποφάσεις για τα νέα μέτρα που επιβάλλει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι θέτει εκβιαστικά διλλήματα στην Ελλάδα, και καταγγέλλει ισχυρές ομάδες συμφερόντων στο εσωτερικό, που όπως λέει, επιδιώκουν να διατηρήσουν τα προνόμια που είχαν την εποχή της «φούσκας» των δανεικών.

Αναφερόμενος στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ο κ. Ανδρουλάκης, αναφέρει ότι «σύντομα θα γνωρίζουμε αν οι πλατείες της Ελλάδας που τις χαιρετίζουμε ολόψυχα θα είναι η μαγιά για μια ριζική ανανέωση του πολιτικού σκηνικού ή απλώς προαναγγέλλουν την τελική πράξη του δράματος μέσα από μια χαρούμενη διονυσιακή γιορτή αυτοκαταστροφής και συλλογικής αυτοκτονίας».