Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕΜΟΛ: "Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν τον Κεϊτά"

O προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Στεφάν Ντεμόλ αποκάλυψε σε εφημερίδα της πατρίδας του, ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ, έχουν επικοινωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Πολ Κεϊτά.


"Έχουμε δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όπως ενημερώθηκα. Αυτό τα λέει όλα! Όταν ήρθε στα Γιάννενα ο παίκτης, ο πρόεδρος ήταν λίγο διστακτικός, αλλά ήταν η μοναδική μεταγραφή που του ζήτησα. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Πολ στην ομάδα, αλλά δεν θα είναι εύκολο", δήλωσε ο Βέλγος τεχνικός.


"Από την τέταρτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε την πρωτοπορία. Στον πρώτο γύρο δεχτήκαμε μόνο τέσσερα γκολ και σε όλη τη σεζόν δεν δεχτήκαμε πάνω από ένα γκολ σε παιχνίδι, παρά μόνο στην τελευταία αγωνιστική, όταν δεχτήκαμε τέσσερα σε ένα ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος με την άνοδο, αλλά ήθελα και τον τίτλο. Θα ήταν κάτι πολύ καλό για το βιογραφικό μου. Υπέγραψα για έναν ακόμη χρόνο και είναι η πρώτη φορά που ανανεώνει τη συνεργασία του ένας προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί υποβιβάζονται τρεις ομάδες".


ΠΗΓΗ: www.contra.gr