Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΔΩΔΩΝΗ: Συνάντηση με Παπούλια και Σκανδαλίδη επιδιώκουν οι κτηνοτρόφoι της Ηπείρου

Νέο κύκλο κινητοποιήσεων ξεκινούν οι κτηνοτρόφοι στην Ήπειρο, οι εργαζόμενοι στη «Δωδώνη» και Φορείς της περιοχής, με στόχο να αποτρέψουν την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας, η πολιτική της οποίας στις τιμές γάλακτος συνεχίζει να αναστατώνει τους παραγωγούς.


Μέσα στην εβδομάδα, θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο και θα ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις.


Από τον κ. Παπούλια αναμένεται να ζητήσουν να στηρίξει τα αιτήματά τους, ενώ θα επιδιώξουν συνάντηση και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την λήψη μέτρων από την μεγαλομέτοχο ΑΤΕ, για να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ζητά με επιστολή του από τον Διοικητή της Τράπεζας Θ. Πανταλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων κ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης.


Σε άλλη ανακοίνωσή της, η Ένωση αναφέρεται σε μνηστήρες, οι οποίοι «αντί να συμπαρίστανται και να συντάσσονται μαζί μας, για μικροπολιτικά συμφέροντα προσπαθούν να αποδυναμώσουν τον δίκαιο αυτό αγώνα μας. Να ξέρουν καλά ότι με αυτή την στάση τους θα βρεθούν απέναντι στο σύνολο των κτηνοτρόφων -παραγωγών αλλά και ολόκληρης της Ηπειρωτικής κοινωνίας».