Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΩΓΩΝΙ: Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών από το Δελβινάκι στη Νέα Αγχίαλο- Συλλήψεις εμπόρων

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων έπεσαν Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας.


Συγκεκριμένα αστυνομικός από τα Γιάννινα προσποιούμενος τον «μεταφορέα» και υπό την διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών τόσο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών όσο και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιωαννίνων πήγε σε περιοχή του Δελβινακίου, κοντά στη γέφυρα Πωγωνιανής, και παρέλαβε μετά από τηλεφωνική υπόδειξη δύο σάκους που περιείχαν 41 κιλά χασίς.


Στη συνέχεια ο αστυνομικός πάντα υπό την διακριτική παρακολούθηση συναδέλφων του έφτασε στη Νέα Αγχίαλο, σε περιοχή του λιμανιού, όπου έφτασαν για την παραλαβή ναρκωτικών με Ι.Χ. αυτοκίνητο δύο Αλβανοί με τους οποίους προηγουμένως ο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον μεταφορέα των ναρκωτικών είχε μαζί τους τηλεφωνική επικοινωνία.


Μάλιστα ο αστυνομικός επρόκειτο να πάρει για τη μεταφορά 800 ευρώ και όταν εμφανίστηκαν οι δύο έμποροι για να δώσουν τα λεφτά και να πάρουν τα ναρκωτικά συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω.


ΠΗΓΗ: www.epirusonline.gr