Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Αλβανός και Βούλγαρος μετέφεραν 218 κιλά χασίς

Συνελήφθησαν στη Σαγιάδα.


Μεγάλη ποσότητα χασίς από την Αλβανία που προόριζαν για την ελληνική «αγορά» κατασχέθηκε στη Σαγιάδα την Κυριακή, όπου μετά από καταδίωξη αστυνομικοί του κλιμακίου Σαγιάδας του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας και Αλβανίας, (28 και 32 ετών αντίστοιχα), για παράβαση του Ν. Περί Ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινούνται ύποπτα και τα έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.
Σε σήμα που δόθηκε για στάση ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην περιοχή της Σαγιάδας. Εντός του φορτηγού αυτοκινήτου βρέθηκαν συνολικά διακόσια έντεκα (211) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους διακοσίων δεκαοκτώ (218) κιλών περίπου, ενώ στο Ράγιο Θεσπρωτίας συνελήφθη ο οδηγός του επιβατηγού αυτοκινήτου που ενεργούσε ως προπομπός.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά και δύο οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.


ΠΗΓΗ: www.neoiagones.gr