Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Συνελήφθησαν με 191 κιλά χασίς


191 κιλά χασίς κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα στις 4:30 το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας
αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο Αλβανούς, έναν 30χρονο και έναν 28χρονο, καθώς αποδείχθηκε πως παραβίασαν το νόμο περί ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί λίγο πριν είχαν εντοπίσει τρία αυτοκίνητα τα οποία έθεσαν σε παρακολούθηση και λίγο μετά ακινητοποίησαν τα δύο από αυτά, τα οποία και οδηγούσαν οι δύο Αλβανοί.
Μέσα στα αυτοκίνητα βρέθηκαν συνολικά έξι σάκοι που περιείχαν 191 κιλά χασίς και στη συνέχεια στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας συνελήφθησαν και δύο ακόμη Έλληνες που επέβαιναν στο τρίτο όχημα και λειτουργούσαν ως προπομποί.
Επίσης, το μεσημέρι της Τετάρτης στα Γιάννινα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο Έλληνες γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο τσιγάρα με χασίς συνολικού βάρους 3,6 γραμμαρίων.
Όμως σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των δύο δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε και μικροποσότητα χασίς.
Τέλος, το βράδυ της Τετάρτης στα Γιάννινα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν δύο ακόμη Έλληνες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 14,5 γραμμάρια χασίς, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14,7 γραμμάρια χασίς, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 340 ευρώ που προήλθαν από πώληση ναρκωτικών.


ΠΗΓΗ: http://epirusonline.gr