Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Περιφέρεια Ηπείρου: Αποφάσεις της Περιφερειακής Επιτροπής

 


Ανάδοχος για τη μελέτη Οριοθέτησης του ποταμού Αώου και την ανάπλαση της παρόχθιας Περιοχής Κοινότητας Κόνιτσας

Την ανάθεση της σύμβασης για τη «Μελέτη Οριοθέτησης του ποταμού Αώου και την Αρχιτεκτονική ανάπλαση παρόχθιας περιοχής Κοινότητας Κόνιτσας» ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται σε

1.338.627,75€   και ανάδοχος αναδείχτηκε  η   Ένωση Οικονομικών Φορέων: «Α.D.Τ. ΩΜΕΓΑ Α.Τ.Ε. // OBERMEYER EΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. // ΤΕΑΜ Μ-Η Α.Ε.».

Συμπληρωματικές εργασίες στην Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία

Η Περιφερειακή Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ανέδειξε ανάδοχο (οριστικό) και για το έργο ««Επείγουσες συμπληρωματικές εργασίες στο έργο Βιοκλιματική ανάπλαση και ενσωμάτωση τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 171.000 ευρώ. Πρόκειται για την Κ/Ξ  Π. Ζιάκκας-Θ. Γεννάτος.

Προγραμματικές συμβάσεις

 Η  Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου:

του Υπουργείου Πολιτισμού και της Ι.Μ. Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του έργου «Άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της κατερχόμενης υγρασίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεγάδων, Δήμου Ζαγορίου, Π.Ε. Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 320.000 ευρώ

της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, για την διάθεση επιβλεπόντων μηχανικών Α) για την εκτέλεση τμήματος του έργου «Αναβάθμιση – Ανακαίνιση – Εκσυγχρονισμός & Αναδιαρρύθμιση Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) σε τρία (3) Νοσοκομεία της 6ης Υ.ΠΕ.: Τμήμα Α: Γ.Ν. Ιωαννίνων “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”» και Β) του έργου «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Κόνιτσας, Μετσόβου»

Τέλος, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού 58.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ:  https://php.gov.gr/