Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, ώρα 9:30

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 01-10-2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 9:30 στην 29η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (Διοικητήριο Π.Η., Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, β΄ όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Κατάρτιση σχεδίου του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το έτος 2025 και υποβολή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Έγκριση του από 25-09-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου 1: «Αρδευτικό έργο Μέσου Ρου Καλαμά» προϋπολογισμού 6.200.000,00 € με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα βελτίωσης της αποδοτικότητας της χρήσης του νερού στο αρδευτικό έργο του Μέσου Ρου Καλαμά», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0046049476 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2022 της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων».

Έγκριση του από 18-09-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες επούλωσης οπών στους ασφαλτοτάπητες του επαρχιακού οδικού δικτύου Περιφέρειας Ηπείρου (παροχή υπηρεσιών)», προϋπολογισμού 74.400,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή πεζοδρομίων από Ιωάννινα – Αεροδρόμιο – Άγιο Ιωάννη στον αριστερό κλάδο της Ε.Ο. 20», αναδόχου «Π. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΤΕΧΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε.».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας σε επικίνδυνα σημεία της επαρχιακής οδού Μπαλντούμα – Κράψη», αναδόχου «Π. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΤΕΧΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε.».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας στην περιοχή προς ΣΜΑ Καραϊσκάκη», αναδόχου «Ι. ΚΑΛΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με δ.τ. ΔΙΟΠΤΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε.».

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Μετσόβου για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες άμεσης αντιμετώπισης κατολίσθησης και αποκατάσταση οδοστρώματος στη θέση «ρέμα Κατσάκη» Μετσόβου και υποθεμελίωσης Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου», προϋπολογισμού € 105.400,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση πρόσβασης συνοικισμού Αμπελοχωρίου και σύνδεση με επαρχιακό δίκτυο», προϋπολογισμού € 60.000,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

Έγκριση 1ης τροποποίησης της από 13-4-2023 Προγραμματικής Σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, για την υλοποίηση του έργου «Υποδομές Προσβασιμότητας Βορειοανατολικής Ακρόπολης Κάστρου Ιωαννίνων», στο πλαίσιο της Δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο: «Αξιοποίηση της τέχνης ως συνταγογραφούμενης θεραπείας για την προαγωγή της κοινωνικής συνοχής και ενεργοποίηση της “Ασημένιας Οικονομίας”».

Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μαλουνίου Δήμου Φιλιατών», αναδόχου Ευγένιου Παππά.

Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προστασία από κατολισθήσεις – πλημμυρικά φαινόμενα περιοχής Φράστα», αναδόχου «Fertilis Ε.Π.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση παλαιού σχολείου Διλόφου (Α΄ φάση)» αναδόχου ΕΝΤΙ ΡΑΦΤΗ, μέχρι την 26-05-2025.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επέκταση Ε.Ε.Λ. Νεοχωρίου (3η Γραμμή) με προσθήκη τριτοβάθμιας επεξεργασίας του Δήμου Νικ. Σκουφά», αναδόχου «ΤΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.», μέχρι την 30-12-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων», αναδόχου «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την 09-11-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου ΠΕ Ιωαννίνων», αναδόχου «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την 09-11-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου Π.Ε. Πρεβέζης», αναδόχου «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την 09-11-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες διαγράμμισης εθνικού οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας», αναδόχου «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την 03-11-2024.

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Μελέτη κόμβων σύνδεσης του εθνικού οδικού δικτύου με την γέφυρα Άρτας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός αρδευτικού καναλιού του ΤΟΕΒ στην περιοχή Χόχλας έως γέφυρα Βαλανιδόραχης  Καναλίου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός ερεισμάτων και φρεατίων επί Λ. Νιάρχου και των παράδρομων αυτής (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός ερεισμάτων στο τμήμα της εθνικής οδού από Μέτσοβο μέχρι Κατάρα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την σύνδεση με το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ οδικού ηλεκτροφωτισμού στον οικισμό Κεραμάτες επί της Ε.Ο. Άρτας – Νεοχωρίου.

Έγκριση συμμετοχής και αποδοχή του σχεδίου Εκτελεστικής Σύμβασης μεταξύ του ΤΕΕ και του Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το έργο «Ανάπτυξη Αυτόνομων Έξυπνων Τηλεδιαχειριζόμενων Δικτύων Φωτισμού τεχνολογίας LED στους Οδικούς Άξονες της Χώρας, Αρμοδιότητας των 13 Περιφερειών για την βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας».

Έγκριση του από 19-9-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεσες εργασίες συντήρησης ομβροδεξαμενών στα ορεινά του Ν. Ιωαννίνων και όμορων νομών της Ηπείρου», προϋπολογισμού 173.600,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του από 25-9-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος για την ομαλή πρόσβαση σε παραγωγικές μονάδες και σύνδεση με το επαρχιακό δίκτυο Καστρίτσας – Κατσικάς», προϋπολογισμού 178.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδού και επέκταση κατά πλάτος γέφυρας στην είσοδο της Τ.Κ. Πουρνιάς», προϋπολογισμού 240.000,00 € με Φ.Π.Α. και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση κατολίσθησης με ανακατασκευή τοίχου από συρματοκιβώτια επί του επαρχιακού δικτύου προς Αμάραντο», προϋπολογισμού 62.000,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεσες εργασίες αποκατάστασης συνδετήριας οδού Ασφάκας με επαρχιακό δίκτυο», προϋπολογισμού 122.000,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση καθιζήσεων και συντήρηση επαρχιακού δικτύου Αμπελοχωρίου – Κτιστάδων», προϋπολογισμού 136.400,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση στέγης νερόμυλου Βουλιάστας», αναδόχου «Ράφτη Θεοδώρα του Ηλία ΕΔΕ».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακών οδών στον δήμο Βορείων Τζουμέρκων», αναδόχου «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΔΕ».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Λίππα- Κάτω Λίππα»,  αναδόχου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΕΔΕ».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακού δικτύου στα όρια της Σμυρτιάς», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ Ε.Δ.Ε.».

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακού δικτύου προς Δροσοχώρι και σύνδεση με όμορα δημοτικά διαμερίσματα», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗΣ Ε.Δ.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση κατολίσθησης και διευθέτηση όμβριων επί του επαρχιακού δικτύου 3β στα όρια της Κηπίνας», αναδόχου Άγγελου Τσιμπίκη, μέχρι την 31-07-2025.

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οροφών κτιρίων διαμονής και εκπαίδευσης ατόμων ειδικών αναγκών στην Νεοκαισάρεια (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση πρασίνου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που διαπερνά τις κοινότητες Πεστά – Σκλίβανη – Πέντε Πηγάδια – Τέροβο – Ραψαίους (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση της αριθμ. πρωτ. ΠΗ/ΓΑΕΝΥ/145487/1020/17-09-2024 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Δικαστική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Ηπείρου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων σχετικά με την από 8-10-2021 προσφυγή του Δήμου Ν. Σκουφά κατά της Περιφέρειας Ηπείρου».

Έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης και ανάθεσης παροχής υπηρεσιών (Λοιπές ειδικές αμοιβές-Δικαστικά-Συμβολαιογραφικά) σχετικά με το διατηρητέο κτίριο στο Καπέσοβο Δ. Ζαγορίου με την ονομασία «οικία Φιλίδη».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων δημοσίευσης διακήρυξης έργων καθώς και λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την καταβολή δαπανών μισθοδοσίας υπαλλήλων ΙΔΟΧ Κτηνιάτρων για το έτος 2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια άδειας λογισμικού για τις ανάγκες της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης επιβατικού αυτοκινήτου της Π.Ε. Ιωαννίνων στο ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ασφαλιστική κάλυψη των μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2025.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων και ειδών συνεργείου (ανταλλακτικά – αναλώσιμα κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Έγκριση ανάθεσης εργασιών για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «FRUIT ATTRACTION 2024», που διοργανώνεται στη Μαδρίτη της Ισπανίας, το διάστημα 08-10/10/2024.

Έγκριση ανάθεσης εργασιών για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «SIAL 2024», που διοργανώνεται στο Παρίσι, το διάστημα 19-23/10/2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη δαπανών ενοικίου και διαφημιστικών προωθητικών δράσεων για την διοργάνωση της εκδήλωσης της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΗΠΕΙΡΟ», στο Ζάππειο.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια αναμνηστικών δώρων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στο 8ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «NEOGRAECA MEDII AEVII» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 3-6 Οκτωβρίου 2024, στα Ιωάννινα.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιγκιάδων, εκδήλωσης επιμνημόσυνης δέησης και παράλληλων εκδηλώσεων μνήμης, το διάστημα 4-6 Οκτωβρίου 2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στη διοργάνωση, με την Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων, αγώνων ξιφασκίας που θα πραγματοποιηθούν στις 5-6/10/2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στην συνδιοργάνωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την Παιδική Προστασία και την πρόληψη κακοποίησης του παιδιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-10 Οκτωβρίου 2024, στα Ιωάννινα.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Άρτας «Άμεση αποκατάσταση της 18ης επαρχιακής οδού (Δίστρατο – Κρυονέρι) στη θέση Βαθύκαμπος ΠΕ Άρτας», αναδόχου οικονομικού φορέα «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΜΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση επαρχιακής οδού Μακρύκαμπος – Σκοτωμένο (κατασκευή, απαλλοτριώσεις, ΟΚΩ) (Υποέργο: Βελτίωση επαρχιακής οδού Μακρύκαμπος – Σκοτωμένο)», αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την 31-12-2025.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Προμήθεια και αντικατάσταση ηλεκτρικού πίνακα αντλιοστασίου Βίγλας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε Άρτας.

Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας διαφημιστικού υλικού στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της Π.Ε. Άρτας, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» εκδηλώσεων «Φθινοπωρινές εκδηλώσεις: Ο δρόμος του κάστανου 2024».

Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Άρτας, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Έγκριση απαλλαγής υπολόγων δαπανών Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής (ΧΕΠ) της Π.Ε. Άρτας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μίσθωση μηχανημάτων για τις ανάγκες του Ιχθυοτροφείου Κόφτρα Παληομπούκα της Π.Ε. Άρτας.

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 9-8-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Οδός πρόσβασης επαρχιακού δρόμου με αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή Μαργαριτίου», προϋπολογισμού 71.400,00 € με ΦΠΑ.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη αμοιβής Δικαστικών Επιμελητών για την επίδοση δικογράφων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση παραχώρησης της χρήσης ενός γραφείου της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τη στέγαση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου «Αναπτυξιακή Ηπείρου ΑΕ».

Έγκριση 1ης τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2024 – 2025.

Έγκριση του Πρακτικού 1/18-9-2024 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής/τεχνικών προσφορών – οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης της 8ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τα έτη 2024-2025 και 2025-2026, με δικαίωμα παράτασης έως 31-12-2026, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 94.548,46 € άνευ Φ.Π.Α. (106.839,77 € με Φ.Π.Α. 13%).

Έγκριση του Πρακτικού 2/17-9-2024 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης της 7ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τα έτη 2024-2025 και 2025-2026 με δικαίωμα παράτασης έως 31-12-2026, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 159.407,95 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για πληρωμή τελών κυκλοφορίας οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας έτους 2025.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας σε συνδιοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων («Τουρνουά Τένις «OPEN TENNIS TOURNAMENT», «Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης», «Εκδήλωση του Θεατρικού Συλλόγου «ΘΕΑΤΟ» με τίτλο «ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ».).

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 18-04-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Καθαρισμός και προστασία όχθεων ρεμάτων, άρση προσχώσεων και αποκαταστάσεις αντιπλημμυρικών έργων της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Προσθήκη νέου διώροφου κτιρίου στο υπάρχον δημοτικό σχολείο Καναλίου», αναδόχου «ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτίωση βατότητας – κατασκευή τεχνικών – σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Πρέβεζας», αναδόχου «ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη μεταφορά των μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Πρέβεζας στους τόπους εργασίας τους.

Έγκριση δαπανών απολογιστικά και διάθεση πιστώσεων για την παροχή υπηρεσιών της μίσθωσης με θέμα: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των εδαφικών ορίων της Π.Ε. Πρέβεζας (πχ οδικό δίκτυο, υδατορέματα, ποτάμια κλπ).» βάσει της αριθμ. πρωτ. ΠΗ/ΑΔΠΠ/οικ.133620/6714/24-8-2024 απόφασης ανάθεσης του Περιφερειάρχη Ηπείρου και της αριθμ. 26/1884/3-9-2024 εγκριτικής απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής.

Έγκριση παράτασης της αριθ. πρωτ.: 65003/2437/09-05-2022 σύμβασης μεταξύ της Π.Ε. Πρέβεζας και της εταιρείας «WIN ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – Δ.Τ. WIN Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.», για την υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για την καταχώρηση της ονομασίας ‘Γαρίδα Αμβρακικού’ και ‘Σαρδέλα Αμβρακικού’ στο Μητρώο Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (Π.Γ.Ε.) της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Έγκριση των Πρακτικών I/13.09.2024 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής/τεχνικών προσφορών) και II/16.09.2024 (αξιολόγηση οικονομικών προσφορών) του ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων του Ν. 4412/2016 για την υλοποίηση του υποέργου 1 της Π.Ε. Πρέβεζας «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών καρτών άρδευσης», προϋπολογισμού € 293.000,00 με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Κερασώνα – Παναγιάς», με κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0036163878 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2020.

Έγκριση καταβολής αποζημίωσης χρήσης υφιστάμενου μίσθιου για τη στέγαση των Δ/νσεων Τεχνικών Έργων, Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, του ΚΕΔΑΣΥ νομού Πρέβεζας, του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας και των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας και ΠΣΕΑ της Π.Ε. Πρέβεζας.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πίστωσης για εκδηλώσεις Εθνικών Επετείων 2024 στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

Περιφερειάρχης Ηπείρου

ΠΗΓΗ:  https://php.gov.gr/