Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

 


Ο ΟΦΗ βύθισε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΣ Γιάννινα 

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playouts της Stoiximan Super League, σπρώχνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στον υποβιβασμό.

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, με τον ΠΑΣ μπαίνει για πρώτη φορά στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων στο 6’, όταν ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ με σέντρα, ο Μπακαδήμας πήρε την κεφαλιά και ο Τζίμας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα εντός εστίας με ψαλιδάκι.

Στο 10’, μετά από μεγάλη ασυνεννοησία και συνεχόμενα λάθη στην άμυνα του ΠΑΣ, Εραμούσπε και Νάγκι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Μαρινάκη και εκείνος πέφτοντας έβγαλε την ασίστ για τον Ριέρα, που σκόραρε εύκολα προ κενής εστίας για το 1-0.

Στο 34’ ο Ριέρα συνέκλινε από τα αριστερά και πάσαρε στον Ισέκα, ο οποίος όμως έκανε άσχημο τελείωμα πάνω στον Νάγκι.

Στο 40’ ο Τοράλ βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση αλλά πλάσαρε ψηλά.

Στο 41’ ο ΠΑΣ απείλησε μετά από ώρα, με τον Χριστογεώργο να μπλοκάρει ένα συρτό πλασέ του Τζίμα.

Ο Γκαγιέγκος στο 45΄ σούταρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 49’, με τον Μπάκου να πλασάρει εύστοχα τον Νάγκι, μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Τοράλκάνοντας το 2-0.

Στο 57', με τον Τοράρινσον να εκτελεί όμορφα ένα φάουλ και με τον Ισέκα να βρίσκεται ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, πλασάροντας εύστοχα για το 3-0.

Στη συνέχεια και μέχρι τέλους ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να ελέγχους απόλυτα το ματς, κάνοντας μάλιστα και το 4-0 στο 85', με τον Ριέρα να σκοράρει το δεύτερό του γκολ στην βραδιά, μετά από ασίστ του Φελίπε,

ΟΦΗ (Δέλλας):

Χριστογεώργος - Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος (Λουκάο 69'), Βούρος, Μαρινάκης (Θεοδοσουλάκης 69') - Μεγιάδο (Μπάκιτς 69'), Γκαγιέγος - Μπάκου (Φελίπε 75'), Τοράλ (Μοσκέρα 69'), Ριέρα – Ισέκα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου):

Νάγκι - Τσαούσης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια - Καραχάλιος (Λιάσος 80'), Ριένστρα (Τζίνο 46’) – Ροζάλες (Ροσέρο 46’) – Τζίμας (Ντεμίρ 46’), Κόντε (Λέο 69').