Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Παρακάλαμος: Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της Ημέρας παιχνιδιού αλλά και για το πάρτι που ακολούθησε στο Plegma cafe bar

 


Υπέροχη ημέρα του Σάββατου του Λαζάρου  αγαπητοί συγχωριανοί - συνδημότες.

Ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου διαμορφώθηκε κατάλληλα, ώστε να υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Γονείς και παιδιά όχι μόνο του Παρακαλάμου αλλά και των γύρω χωριών κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του Σχολείου και υπό τους ήχους της μουσικής άρχισαν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε όλες τις δοκιμασίες που τους ετοιμάσαμε.

Τι όμορφο θέαμα παιδάκια να ανταγωνίζονται το ένα το άλλο σε ένα παιχνίδι και αμέσως στο επόμενο αγώνισμα  να είναι στην ίδια ομάδα και να συνεργάζονται ώστε να κερδίσουν.

Εμείς από την πλευρά μας να βοηθάμε στην εύρυθμη ροή του προγράμματος και έπειτα να προσφέρουμε  χυμούς, νερά, πλούσια σπιτικά εδέσματα, γλυκά και πολλά ζαχαρωτά στους μικρούς μας ήρωες (Προσφορά του Συλλόγου αλλά και Γονέων και Φίλων).

Πρωταγωνιστές όπως πάντα, οι μικροί φίλοι του χωριού μας αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας, σε κάθε δραστηριότητα που διοργανώνουμε και που θα συνεχίσουμε να πράττουμε στο μέλλον.

Τα Γέλια αλλά και τα πρόσωπα τους που έλαμπαν από χαρά η Μεγαλύτερη Ανταμοιβή για εμάς τα παιδιά του Συλλόγου κάτι που μας δίνει τεράστια ώθηση για να παλεύουμε για το καλύτερο για το αγαπημένο μας χωριό και να διοργανώνουμε πολλές δραστηριότητες.

Το βράδυ ακολούθησε το πάρτι που διοργανώσαμε στο κατάστημα του κ. Χάσκου Αντώνη και αφενός μεν περάσαμε υπέροχα όσοι δώσαμε το παρών αλλά και αφετέρου δε ενισχύθηκε οικονομικά ο Σύλλογος και αυτό είναι σημαντικό ώστε να μπορεί να λειτουργεί καλύτερα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου

"Το Σώσινο"