Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Πωγωνίου

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Πωγωνίου στο ξενοδοχείο «WYNDHAM GRAND».

Στους παρευρισκόμενους και προσκελημένους του οικοδεσπότη Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Άρμπιρου, μεταξύ άλλων, η κ. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Γαλίτσης και Στυλιανός Κουκουλάρης, ο ε. Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Στέφανος Φούσας, η δημοσιογράφος κ. Βίκυ Φλέσσα, ο Βελλαΐτης Σχολάρχης κ. Ελευθέριος Γείτονας, ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Μαρτσέκης, ο γιατρός-εντατικολόγος  κ. Αναστάσιος Χατζής, το μέλος ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ματίνα Γιάγκα.

Σημαντική υπήρξε η τοποθέτηση του Συντονιστή Τομέα Καρδιάς στο Metropolitan General, κ. Στέφανου Φούσα, στο χαιρετισμό του, αναφορικά με την περιοχή του Πωγωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Το Πωγώνι αλλά ολόκληρη η περιφέρεια ερημώνει και πρέπει όλοι, αρχής γενομένης από το Κράτος των Αθηνών, να το στηρίξουμε».