Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης 2-1

 

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή!

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού επικράτησε με στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων " Ζωσιμάδες" του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Γύρισμα του Ροσέρο στο 1΄, ο Λεό άφησε τη μπάλα και Παμλίδης έκανε το σουτ που κόντραρε πάνω στον Καστάνο.

Στο 10΄ ο Καστάνο έκανε τη σέντρα, ο Μιριτέλο έκανε την προβολή με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 0-1 του Αστέρα.

Η φάση ελέχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Εκτέλεση φάουλ από δεξιά στο 22' του Σόρια, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 29' ο Tσαούσης έβγαλε τη σέντρα, ο Ροσέρο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γκος, ο Τζίνο σούταρε με το δεξί με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Παμλίδης στο 32΄ έστρωσε στον Κόντε που έκανε το σουτ.

Ο Παπαδόπουλος έδιωξε, στην επαναφορά της μπάλας ο Παμλίδης την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Ο Σόρια στο 36΄ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Λεό με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 2-1.

Στο 77' κεφαλιά του Καστάνιο μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πήρε ύψος και έτσι δεν απειλήθηκε ο Κλέιμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου):

Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ροσέρο (Κιάκος 90΄), Κόντε (Ριένστρα 76΄), Παμλίδης, Λέο (Μπάλαν 76΄)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς):

Παπαδόπουλος, Χουχούμης  (Άλβαρες 74΄), Καστάνιο (Βαλιέντε 88΄), Ζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Γκος  (Αλάγκμπε 46΄), Μουνάφο, Ζουγλής, Ρεγκίς  (Μάντζης 74΄), Σίτο (Ντιαρά 64΄), Μιριτέλο.