Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 09:00

Την 03-11-2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 215), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του 1ου Υποέργου «Αντικατάσταση τμήματος χαλύβδινου αγωγού στο δίκτυο άρδευσης αντλιοστασίου Α4 Πριάλας εγγειοβελτιωτικού έργου Μπόιδα – Μαυρής», προϋπολογισμού € 640.000,00 με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Μπόιδα – Μαυρής», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0036169474 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του 2ου Υποέργου «Εκσυγχρονισμός αντλιοστασίων ΤΟΕΒ Μπόιδα Μαυρής», προϋπολογισμού € 1.510.000,00 με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Μπόιδα – Μαυρής», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0036169474 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του 1ου Υποέργου «Έργα βελτίωσης αντλιοστασίου Α/Σ Α5 Τσουκνίδας», προϋπολογισμού € 738.000,00 με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Αχέροντα», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0036171897 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του 1ου Υποέργου «Σχεδιασμός και αναβάθμιση αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Λούρου – Ανακατασκευή διωρύγων Δ2 & Δ7» προϋπολογισμού 2.196.564,33 € με ΦΠΑ, της ομώνυμης Πράξης με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0036174072 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή οδού Μονολίθι-Πλατανούσα-Δαφνωτή (Α΄ φάση)», προϋπολογισμού 800.000,00 € ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Διαπίστωση της επάρκειας των επανορθωτικών μέτρων, που έχει λάβει ο οικονομικός φορέας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ», προσωρινός μειοδότης του έργου «Αποκατάσταση και βελτίωση οδικού τμήματος της 2ης Επαρχιακής Οδού Ιωαννίνων από Πηγάδια έως Πράμαντα, Υποτμήμα: Πηγάδια – Γέφυρα Πλάκας», συνολικού προϋπολογισμού 23.600.000,00 € με Φ.Π.Α.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες περιοχής Κερασώνα Πρέβεζας», αναδόχου «Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.», μέχρι την 30-04-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επισκευή και αποκατάσταση Σχολαρχείου ΤΚ Βούρμπιανης Δήμου Κόνιτσας», αναδόχου «ΛΙΑΝΟΣ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 30-11-2023.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση αποκατάσταση βατότητας περιοχής Νικολιτσίου Πρέβεζας», αναδόχου Χρήστου Κώστα, μέχρι την 12-12-2023.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού στους Παπαδάτες Πρέβεζας», αναδόχου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, μέχρι την 11-03-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Δρυόφυτου Πρέβεζας», αναδόχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, μέχρι την 30-01-2024.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Βασιλική Ιωαννίνων επί της επαρχιακής οδού», αναδόχου Κωνσταντίνου Γκεσούλη, μέχρι την 31-12-2023.

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες αποκατάστασης λίθινων τεχνικών έργων και προστασία βάθρων γεφυρών στα όρια του Δ.Δ. Αθαμανίου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στην 3η επαρχιακή οδό από θέση «Στάρια» μέχρι γέφυρα Τσιμόβου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κοπή και καθαρισμός δέντρων επί της περιφερειακής οδού μετά τον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφόρου Νιάρχου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός δύο (2) ρεμάτων στην Ηγουμενίτσα απέναντι από το λιμάνι (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός δύο (2) ρεμάτων σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Κακάβι Φιλιατών (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός αποστραγγιστικής τάφρου στη περιοχή Ρίζιανης (τοποθεσία Πέρα Κάμπου) (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υλικών για την βελτίωση εθνικού οδικού δικτύου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός ρέματος στην περιοχή Φιλιατών (τοποθεσία Μύλοι Σμέρτου) (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός δύο (2) αποστραγγιστικών τάφρων στην περιοχή Ρίζιανης (τοποθεσία δένδρα προς Γεροπλάτανο) (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση ολοκλήρωση εργασιών κατασκευής προσβάσεων και έργων υποδομής στην γέφυρα Λοφίσκου», προϋπολογισμού 62.000,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακής οδού Αγία Παρασκευή – Φούρκα – όρια νομού», προϋπολογισμού 136.400,00 € με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βιοκλιματική ανάπλαση και ενσωμάτωση τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και ΑΠΕ στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία», αναδόχου «ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚ. ΜΠΙΜΠΟΣ Ε.Δ.Ε», μέχρι την 20-12-2023.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αντιστήριξη πρανών επί του ποταμού και απομάκρυνση καταπτώσεων και φερτών υλικών στα όρια της Μηλέας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανακατασκευή λίθινου τοίχου αντιστήριξης και βελτίωση τάφρων αποστράγγισης επί του οδικού δικτύου στα όρια του οικισμού Δοβλά (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων για τις ανάγκες των μετακινούμενων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Ηπείρου» (Υποέργο: «Προμήθεια μεταλλικών στοιχείων για την αποκατάσταση κιγκλιδωμάτων και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα στα όρια των Ιωαννίνων με Δήμο Φιλιατών (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Επισκευή και συντήρηση λίθινων κατασκευών αντιστήριξης του επαρχιακού οδικού δικτύου Μετσόβου – Ανηλίου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδικού δικτύου και καθαρισμός στραγγιστικών τάφρων στο οροπέδιο Χρυσοβίτσας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Καθαρισμός ερεισμάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο από Φιλιάτες έως Σμέρτο – Σαγιάδα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποπεράτωση συντήρησης πρασίνου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ζίτσας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεσες εργασίες αποκατάστασης λίθινων κατασκευών επί του επαρχιακού οδικού δικτύου των Κεντρικών Τζουμέρκων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Παροχή τεχνικής βοήθειας για τοπογραφικές εργασίες αποτύπωσης και σύνταξης τρόπου αντιμετώπισης κατολισθήσεων επί του επαρχιακού δικτύου νομού Ιωαννίνων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση επαρχιακού δικτύου στα όρια του πρώην Δήμου Μεταμόρφωσης (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την τοπογραφική αποτύπωση, την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την σύνταξη πλήρη φακέλου για την διαπλάτυνση του επαρχιακού οδικού δικτύου σύνδεσης εθνικής οδού με Κεντρικό Ζαγόρι (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αποκατάστασης προσβασιμότητας κτηνοτροφικής εγκατάστασης και σύνδεση με επαρχιακό δίκτυο Ραφταναίων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 172344/1258/27-10-2023 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Έγκριση μετάβασης της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής και Δημόσιας Υγείας, Αγνής Νάκου στις 30/10/2023 στην Πάτρα για συνάντηση με τον Διοικητή της 6η Υ.Π.Ε.».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη διακίνηση της επείγουσας αλληλογραφίας (ταχυμεταφορά με courier) για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου και απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το έτος 2024.

Έγκριση του Πρακτικού 3ο/27-10-2023 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, για την «Προμήθεια έντεκα (11) αναισθησιολογικών μηχανημάτων με μετρητή βάθους αναισθησίας (ΒΙS) και πληροφοριακό σύστημα δεδομένων αναισθησίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου “Προμήθεια Εξοπλισμού αντιμετώπισης COVID-19” του έργου COOFHEA 2 του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V/A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020», για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προϋπολογισμού € 660.000,00 με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων.

Έγκριση του Πρακτικού 02/26-10-2023 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας και μεταφοράς άπλυτου αλατιού οδικών δικτύων (χύμα) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ηπείρου, για τις χειμερινές περιόδους 2023-2024 και 2024-2025, συνολικού προϋπολογισμού 637.500,00 € χωρίς ΦΠΑ (790.500,00 € με ΦΠΑ) και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Έγκριση του Πρακτικού 1ο/27-10-2023 της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού (άνω των ορίων) ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων, για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της, για το έτος 2024, συνολικού προϋπολογισμού 1.369.739,70 € με Φ.Π.Α. (1.104.628,79 € χωρίς Φ.Π.Α.).

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής δύο (2) υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Ηπείρου, στο 16ο Πανελλήνιο Εδαφολογικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από 04 έως 06/12/2023.

Έγκριση τροποποίησης των προϋπολογισμών των δράσεων για το έργο “G.A.M.E.S – Greece Albania Mobilization towards sustainable Energy for Students”, του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Interreg IPA II Cross-border Cooperation Programme Greece-Albania 2014-2020”.

Έγκριση συμπληρωματικών ονομαστικών καταστάσεων δικαιούχων μετακίνησης μαθητών με Ε.Μ.Δ., χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων, του άρθρου 2 Κεφάλαιο Α της υπ΄ αριθ. 50025/26-09-2018 ΚΥΑ.

Έγκριση συμπληρωματικών ονομαστικών καταστάσεων δικαιούχων μετακίνησης μαθητών με τους γονείς τους ή τους κατά νόμο επιτρόπους μαθητών και των ενηλίκων μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων με επιδόματα του άρθρου 3 (παρ 1α – 1β) της υπ΄ αριθ. 50025/26-09-2018 ΚΥΑ.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στο Μόναχο.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη μετάβαση του ΔΙΕΚ Ιωαννίνων στο Μόναχο το διάστημα 28/11-04/12/2023.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου «Οργάνωση και ανάπτυξη ΔΗΚΕΠΕΘΕ έτους 2023», στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Ιωαννιτών και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την υλοποίηση προωθητικών δράσεων της Περιφέρειας Ηπείρου στη Γερμανία.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, για την πληρωμή Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων (ΚΤΕΟ), βεβαιώσεις ταχογράφου διοδίων και καυσίμων κίνησης οχημάτων-μηχανήματων που κινούνται εκτός Περιφέρειας Ηπείρου, για το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2023, της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Καθορισμός της ανά ώρα αποζημίωσης ιδιωτικών μηχανημάτων – οχημάτων κλπ, για το έτος 2024, που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισμοί, πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα κλπ), στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – βελτίωση επαρχιακής οδού 4 (τμήμα Γραμμενίτσας έως Κορφοβούνι)», αναδόχου Ευάγγελου Φελέκη Ε.Δ.Ε., μέχρι την 31-12-2023.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Καθαρισμός – άρση προσχώσεων υδατορεμάτων ΠΕ Άρτας για το έτος 2022», αναδόχου «ΤΕ.ΚΑΤ.Ο.Ε.», μέχρι την 15-02-2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αποκατάσταση διώρυγας Δ0».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση οδικού δικτύου στη περιοχή Γιαννιώτη της ΠΕ Άρτας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για τον άμεσο καθαρισμό ποταμού Κομποτέικου και απομάκρυνση φερτών υλικών (κατάντι Ιόνιας οδού) προς αποφυγή πλημμυρών».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Εργασίες διευθέτησης ομβρίων και αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες στην περιοχή Νευρόπολης Τετρακώμου ΠΕ Άρτας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.

Έγκριση διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, για τη μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Έγκριση των Πρακτικών Ι/01-11-2023 και ΙΙ/01-11-2023 της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης της 4ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Άρτας, για το σχολικό έτος 2023-2024, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Άρτας, συνολικού προϋπολογισμού 186.375,72 € με Φ.Π.Α.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης (παροχή υπηρεσιών) για μίσθωση μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, σε βάρος του ΕΦ/ΚΑΕ 9762.01.000.01 του προϋπολογισμού της οικ. έτους 2023.

Έγκριση του Πρακτικού 1/25-10-2023 (αποσφράγιση και έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής/τεχνικών και οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης της 3ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2023-2024 με δικαίωμα παράτασης έως 31-12-2024, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 592,71 € με Φ.Π.Α.

Έγκριση του Πρακτικού 3/30-10-2023 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης – ως προς το δρομολόγιο με α/α 6.77) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης, της πρώτης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για τα έτη 2022-2023 και 2023-2024, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.893.600,00 € με Φ.Π.Α. και κατακύρωση των αποτελεσμάτων.

Έγκριση των όρων της 4ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το σχολικό έτος 2023-2024 με δικαίωμα παράτασης έως 31-12-2024, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Δημοσίων Σχολείων Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 236,08 € με Φ.Π.Α.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2023 για αμοιβές και προμήθειες τραπεζών και πιστωτικών ιδρυμάτων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης της Π.Ε. Πρέβεζας σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 60/2023 απόφασης του Ειρηνοδικείου Πρέβεζας.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: https://php.gov.gr/