Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29η Νοεμβρίου, ώρα 18:00

 


Έχοντας υπόψη τις  διατάξεις του άρθρου  11 του  Ν. 5043/2023και της  ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ του ΥΠ.ΕΣ. αριθμ.  577 / Α.Π. 41109/  9-5-2023 καθώς και τις σχετικές διατάξεις του Δ.Κ.Κ.,  για τη σύγκληση του Δημοτικού  Συμβουλίου, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  η οποία θα διεξαχθεί  την  ΤΕΤΑΡΤΗ 29η  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και ώρα  18.00.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ  ΚΑΛΠΑΚΙ[ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Δ.Σ.  [ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ] Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΜΑΤΣΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Έγκριση  12ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού  ετ. 2023.

2.Έγκριση 5ης κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2023.

3.Έγκριση  2ης χρηματοδότησης ΝΠΔΔ  Δήμου Πωγωνίου.

4.Έγκριση  3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού  Κοινωφελούς  Επιχείρησης  έτους 2023. 

5.Έγκριση  παράτασης εκμίσθωσης  Δημοτικού Καταστήματος  Υ.Ε. Αγίου Κοσμά, σύμφωνα με τον ν.4257/14άρ.45,παρ.2, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθ.69 του Ν.4373/16.

6.Έγκριση παράτασης και αντικατάστασης παραδοτέων της σύμβασης με τίτλο “ Προμήθεια εξοπλισμού για την αξιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό του πρώην Αρρεναγωγείου –Παρθεναγωγείου Δελβινακίου (ΟΜΑΔΑ Α: Έπιπλα)”

7.Έγκριση παράτασης και αντικατάστασης παραδοτέων της σύμβασης με τίτλο “ Προμήθεια εξοπλισμού για την αξιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό του πρώην Αρρεναγωγείου –Παρθεναγωγείου  Δελβινακίου  (ΟΜΑΔΑ  Β:  Επαγγελματικός εξοπλισμός αναψυκτηρίου)”

8.Έγκριση παράτασης και αντικατάστασης παραδοτέων της σύμβασης με τίτλο “ Προμήθεια εξοπλισμού για την αξιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό του πρώην Αρρεναγωγείου –Παρθεναγωγείου  Δελβινακίου  (ΟΜΑΔΑ  Δ:  Σύστημα αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας κτιρίου)”

9.Έγκριση σύναψης Διαβαθμικής Συνεργασίας Δήμου Πωγωνίου, με την Περιφέρεια Ηπείρου, για τη διάθεση Ηλεκτρολόγου, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Δασολόγου & Περιβαλλοντολόγου.

10.Επί αιτήσεως της Εταιρείας «ΕΡΤ Α.Ε.», για τη παραχώρηση εκτάσεως πλησίον της Κοιν/τας Βασιλικού, για την εγκατάσταση & λειτουργία σταθμού.

11.Έγκριση  παράτασης  σύμβασης  του  Προγράμματος  «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ  ΟΤΑ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.»

12.Επί  αιτήσεως    Εκκλησιαστικής  Επιτροπής  της  Κοιν/τας  Νεγράδων,  για  την παραχώρηση  της  χρήσης  αίθουσας  του πρώην  Δημοτικού  Σχολείου,  για  τη διοργάνωση εκδηλώσεων [μνημόσυνα κλπ.].

13.Επί αιτήσεως Μποζίνου Όλγας, για τη διακοπή της μίσθωσης του Δημοτικού Καταστήματος  Κοιν/τας Γεροπλατάνου  &  έγκριση νέας δημοπράτησης της εκμίσθωσής του.

14.Διαγραφή τελών ύδρευσης.

15.Έγκριση παροχών ύδρευσης, εκτός οικισμού.

16.Αίτημα  της  Επιτροπής  Παρακολούθησης  και  Παραλαβής  της  Προμήθειας Εξοπλισμού και τον  Εκσυχρονισμό  του πρώην Αρρεναγωγείου –Παρθεναγωγείου Δελβινακίου.

17.Έγκριση  καταβολής  εξόδων  παράστασης  Προέδρου και  Αντιπροέδρου  και αποζημίωσησυμμετοχής μελών σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. οικ. Έτους 2021 και 2022 (από τον Ιανουάριο έως και τον Δεκέμβριο 2021 και 2022 αντίστοιχα) του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Πωγωνίου»

18.Έγκριση 5ης Υποχρεωτικής  Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023  του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πωγωνίου».

19.Έγκριση Απαλλοτρίωσης τμήματος οικοπέδου της  κ.   Βασιλικής Φυλλάρου στην Κοινότητα Κουκλιών.