Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στα Γιάννενα το Καρδιομεταβολικό σχολείο του ομίλου Metropolitan

 

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η –αφιερωμένη στον αείμνηστο Καθηγητή και Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ - επιστημονική εκδήλωση του Καρδιομεταβολικού Σχολείου, στην πόλη μας, με Συντονιστές τους κ.κ. Στέφανο Φούσα, Ανδρέα Μελιδώνη και Γενοβέφα Κολοβού.   

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Serai, σε μια κατάμεστη αίθουσα και με περισσότερους από πεντακόσιους διαδικτυακούς συνέδρους.

Την κήρυξη της έναρξής της πραγματοποίησε εκ μέρους του απουσιάζοντος στο εξωτερικό Μητροπολίτη Ιωαννίνων- ο π. Ηλίας Σέπερης.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγνή Νάκου στον χαιρετισμό της, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ηπείρου αναφέρθηκε και στο Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης ευχαριστώντας τον κ. Στέφανο Φούσα για την εν γένει προσφορά του στους πολίτες της Ηπείρου και της χώρας.

Το Δήμο Ιωαννιτών εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Πήχας και τον Ιατρικό Σύλλογο ο Πρόεδρός του κ. Θεόδωρος Παπακώστας και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο π. Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας και ο πολιτευτής της ΝΔ στο Νομό κ. Σπύρος Κωνσταντόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Σταυρούλα Τσιάρα, Ματίνα Γιάγκα, Χριστόδουλος Παπαρούσης, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Ιωαννιτών κ.κ. Στέφανος Ζέρβας και Παρασκευή Ναυρόζογλου, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων κ. Ελένη Κωσταγεώργου και η υποψήφια τοπική σύμβουλος στο Δ.Δ. Χρυσοβίτσας (Δήμου Μετσόβου) κ. Αμαλία Παλαιοπάνου.