Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3

 

Πέρασε από τους Ζωσιμάδες με οδηγό τον Κωσταντέλια

Με το τρίποντο έφυγε από τους "Ζωσιμάδες" ο  ΠΑΟΚ αφού επικράτησε  του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Κλέιμαν στο 4'  προσπάθησε να κάνει το βολέ, ο Μπράντον Τόμας εκτός περιοχής έβαλε τη κόντρα με την μπάλα να φτάνει στον Κωνσταντέλια, ο οποίος  σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Στο 25' ο Σόρια εκτέλεσε από τα δεξιά κόρνερ, ο Παμλίδης στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Μπράντον στο 33' έδωσε αριστερά στον Κωνσταντέλια αυτός με ένα πανέμορφο πλασέ με το δεξί την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν για το 2-1 του ΠΑΟΚ.

Ο Ζίβκοβιτς στο 78' έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά, έκανε ένα ωραίο σουτ με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 3-1 των φιλοξενούμενων.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Τζίνο (Μπιλμπάο 83΄), Γκάρο (Λόλης 75΄), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (Κόντε 63΄).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):

Κοτάρσκι, Βιειρίνια  (Σάστρε 76΄), Κετζιόρα (Κουλιεράκης 61΄), Νάσμπεργκ, Σοάρες, Μέιτε  (Σβαμπ 59΄), Οζντόεφ, Κωσταντέλιας, Ντεσπότοβ (Ζίβκοβιτς 59΄), Τάισον, Μπράντον (Αλί Σαμάτα 76΄).