Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Θανάσης Φωτίου: Θέλω να ευχαριστήσω πολύ για την πολύτιμη συνεργασία μας έναν άνθρωπο που αποφάσισε σε αυτή τη φάση να μην εμπλακεί ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές

 


Θέλω σήμερα μέσα από αυτό το κείμενό μου να ευχαριστήσω πολύ για την πολύτιμη συνεργασία μας έναν άνθρωπο που αποφάσισε σε αυτή τη φάση να μην εμπλακεί ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Κώστα Μπίκα, πρόεδρε -και αν μου επιτρέπεις Κωστάκη- έπειτα από 20 χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας να σε θεωρώ φίλο μου.

Υπηρέτησες τον τόπο μας μέσα από διάφορες θέσεις, υπάλληλος στο Δήμο Άνω Καλαμά, ενεργό μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, δραστήριο μέλος στον Πολιτιστικό και  Χορευτικό Σύλλογο αλλά κυρίως ως πρόεδρος του Παρακαλάμου, το μεγαλύτερο και ιδιαίτερα απαιτητικό χωριό του Δήμου μας. Υπήρξες ακούραστος εργάτης που έδωσε αξία στον τίτλο και όχι ο τίτλος σε εσένα.

Μπήκες στην πολιτική μικρό παιδί με το κεφάλι ψηλά και εκτιμώ πως βγαίνεις (προσωρινά) με το κεφάλι ψηλότερα.

Εύχομαι τα καλύτερα για τις επιλογές σου, υγεία πάνω απ' όλα και αν το επιθυμείς ξανά να επιστρέψεις απ' όπου εσύ επιλέξεις γιατί ο τόπος μας χρειάζεται εργάτες σαν εσένα κι όχι σωτήρες του Σαββατοκύριακου.

Σε ο,τι αφορά τη δική μας συνεργασία θεωρώ υπήρξε άψογη, με τις δύσκολες και καλές στιγμές που όμως ως γνώμονα είχαν το συμφέρον του χωριού και την καλύτερη καθημερινότητα των χωριανών μας. Ευχαριστώ ειλικρινά Κώστα, να είσαι πάντα καλά, σε εκτιμώ πολύ.

Θανάσης Φωτίου

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Άνω Καλαμά