Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Σπύρος Ριζόπουλος: Πρώτοι από την πρώτη

 


Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2023 στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο κύριος Ριζόπουλος μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο την επικαιρότητα.

Για το θέμα Πότση δήλωσε ότι δεν γίνεται στο κίνημα metoo να λες μιλήστε, αποκαλύψτε και όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σπίτι σου να κάνεις πως δεν το βλέπεις.

Μίλησε για τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα των Οριζόντων Ηπείρου για τις ερχόμενες εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 8 Οκτωβρίου ενώ αποκάλυψε και τις τρεις προτεραιότητες που θα θέσει στην περίπτωση που αναλάβει την διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο κύριος Ριζόπουλος τόνισε πως στόχος δεν είναι η δεύτερη Κυριακή αλλά να κριθεί το αποτέλεσμα με νικητές τους Ορίζοντες Ηπείρου από τις 8 Οκτωβρίου.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος σχολίασε και τις υποψηφιότητες ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια λέγοντας πως σύμφωνα με τις δηλώσεις τους δεν μοιάζουν να διαθέτουν συνταγή νίκης. Όποιος δεν έχει αυτή τη συνταγή δεν υπάρχει λόγος να κατέβει στις εκλογές είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου μίλησε για τους αρνητικούς δείκτες όπως η διαφορά, η ανεργία και η χαμηλή ανάπτυξη που καταγράφει η Ήπειρος και υπογράμμισε πως στόχος του είναι να ανατρέψουμε όλους τους λόγους που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Τέλος, ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου ξεκαθάρισε πως η διαφάνεια για τον τρόπο που θα κυβερνήσει είναι όρος αδιαπραγμάτευτος.