Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Χρήστος Ν. Γκόγκος: «Ανακοίνωση Υποψηφιότητας στο Δήμο Πωγωνίου»

 


Αγαπητοί συνδημότες φίλες και φίλοι. Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει στον Δήμο μας, αποφάσισα να διεκδικήσω τo αξίωμα του Δημάρχου στο Πωγώνι μας.

Αποτελεί διαχρονική διαπίστωση ότι η αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος των συγκλίσεων,  των συναινέσεων και των συνεργασιών.

Θεώρησα χρέος μου να έρθω σε επαφή με πάρα πολλούς συνδημότες μας, πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης, ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης, νέες και νέους της περιοχής μας, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, απόδημους Πωγωνίσιους και φυσικά με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δήμο μας.

Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε αυτό το εγχείρημα συγκλίνουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, καθώς διαπιστώνουν ότι αυτό αποτελεί την ασφαλέστερη εγγύηση για την αλλαγή των αυτοδιοικητικών συσχετισμών στο Δήμο Πωγωνίου.

Ασφαλώς και δεν αρκεί να μένουμε μόνο στις διαπιστώσεις, αλλά να μπορούμε αυτά που θα συμφωνήσουμε να τα υλοποιήσουμε ξεπερνώντας αντιπαραθέσεις, κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες.

Θεωρώ ότι μπορούμε με τη βοήθεια φυσικά όλων να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη το Δήμου μας.

Η σημερινή Δημοτική αρχή έχει εξαντλήσει τα περιθώρια προσφοράς και διαπνέεται από αλαζονεία.

Η ενασχόληση του πολίτη με τα κοινά δεν είναι απλά χρήσιμη αλλά αναγκαίο καθήκον του.

Δεν είναι χόμπι για αργόσχολους, είναι υποχρέωση για όλους.

Η προσφορά λοιπόν στο κοινωνικό γίγνεσθαι συμβάλει τα μέγιστα στην πρόοδο και την ευημερία των πολιτών.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ.

Μια αλλαγή που δεν θα είναι μόνο προσώπων αλλά:

ΕΡΓΩΝ-ΠΡΑΞΕΩΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ-ΗΘΟΥΣ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ-ΣΕΒΑΣΜΟΥ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Όσοι αγαπάμε τον τόπο μας ας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας χειραγωγεί με υποσχέσεις που σκοπό έχουν μόνο το προσωπικό τους όφελος.

Προκειμένου λοιπόν αγαπητοί μου συνδημότες να συζητάμε στα καφενεία για το τι πρέπει να γίνει και πως θα αναπτυχθεί ο τόπος μας,  αυτό που μας απομένει είναι:

Συμμετοχή- αλληλεγγύη-δύναμη-θάρρος και προοπτική.

Έτσι  θα πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε.

Η αυτοδιοίκηση δίνει μια μεγάλη ευκαιρία σε όλους μας να βγούμε μπροστά και να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων για όσα αφορούν τον Δήμο μας-την γειτονιά μας-το χωριό μας-το μέλλον των παιδιών μας.  

Όλα τα παραπάνω αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι αποτελούν ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλες και όλους σας για μια κοινή πορεία στο καινούργιο που ετοιμάζουμε.

Είμαι και είμαστε στη διάθεση όλων σας να συζητήσουμε και μαζί να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα της επόμενης μέρας.

Σας ευχαριστώ.

Καλή δύναμη! Καλή επιτυχία!