Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο»: Ευχαριστήριο

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Σώσινο» και ο Πρόεδρος της  Τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου ευχαριστούν όλους τους φίλους του Συλλόγου και του χωριού, οι οποίοι παρευρέθησαν στο διήμερο πανηγύρι την 27η και 28η Ιουλίου 2023, καθώς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των παραπάνω  εκδηλώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Μετά από 4 χρόνια στο πανηγύρι του χωριού μας διασκεδάσαμε όλοι μας.

Η προσπάθεια από κοινού του Τοπικού Συμβουλίου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Το Σώσινο" για την πραγματοποίηση του, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο σκοπός αυτής μας της προσπάθειας  αγαπητοί φίλοι δεν έχει σκοπό το οικονομικό κέρδος (εάν προκύψει, καλοδεχούμενο) αλλά να διατηρηθούν τα ήθη και έθιμα, με τα οποία όλοι εμείς μεγαλώσαμε.

Οι εορτασμοί για τον Άγιο του χωριού μας ξεκίνησαν με την Θεία Λειτουργία της Πέμπτης και ακολούθησε το παραδοσιακό τραπέζι στο κυλικείο της εκκλησίας.

Στη συνέχεια επί διημέρου στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού μας σχολείου, η ορχήστρα των κ.κ. Χαλιγιάννη Χρήστου, Ζέκιου Χρήστου, Χαλιγιάννη Δημήτρη, Χαλιγιάννη Παρασκευά, Ζέκιου Αθανασίου, Ζέκιου Χαράλαμπου, Τζιούμα Γιάννη, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μας διασκέδασαν με τους υπέροχους παραδοσιακούς σκοπούς.

Ευχαριστούμε το Πλήθος κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμας που προσπαθήσαμε για την διοργάνωση του πανηγυριού.

Φίλες και φίλοι, ως Πρόεδρος του χωριού μας αλλά και ως επί σειρά ετών από κάθε θέση του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους όσους Εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την επίτευξη της όλης διοργάνωσης.

Οσοι έδωσαν το παρόν και τις δύο ημέρες στις διάφορες δουλειές για το Πανηγύρι του Χωριού μας, έχουν τον απεριόριστο Σεβασμό μας για αυτήν τους την ευγενική κίνηση.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του

Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου «Το Σώσινο»

&

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος