Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Μαρία Κεφάλα: Μήνυμα για τις πανελλήνιες εξετάσεις

 


Τις ευχές της στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων εκφράζει με μήνυμά της η υποψήφια Βουλευτής Ιωαννίνων με τη Ν.Δ Μαρία–Αλεξάνδρα Κεφάλα.

«Μία σημαντική στιγμή της ζωής τους είναι η συμμετοχή των αποφοίτων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αφετηρία για μια νέα αρχή. 

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας σταθμός στην προσωπική διαδρομή του καθενός, αλλά δεν είναι σίγουρα το αποκορύφωμα της όποιας διαδρομής θα ακολουθήσει. 

Θα έρθουν πολλές ακόμη στιγμές στην πορεία στις οποίες θα κληθεί ο καθένας να λάβει αποφάσεις σημαντικές. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν πρέπει να σταματούν. Γι’ αυτό  συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να θέτετε νέους, φιλόδοξους στόχους, κοιτώντας ψηλά, όπου μπορείτε και αξίζετε να φτάσετε.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και να πετύχετε τους στόχους σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και μετά από αυτές.

Πρέπει να θυμάστε ότι το ταξίδι στη γνώση, την εκπαίδευση και την εξειδίκευση είναι μία αέναη και αδιάκοπη διαδρομή, που δεν τελειώνει με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις», αναφέρει η κα Κεφάλα στο μήνυμά της.