Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Παρακάλαμος: Ευχαριστήριο προς το ΕΚΑΒ Δολιανών-Ιωαννίνων για το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Κάρπα - Ορθή Χρήση Απινιδωτή

 


Φίλοι συγχωριανοί - συνδημότες,

Χθες Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 (παγκόσμια ημέρα Υγείας) στην Κοινότητά μας υποδεχθήκαμε για το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Κάρπα - Ορθή Χρήση Απινιδωτή, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κ. Τσοβιλη Μιχάλη, καθώς και Διασώστες Πληρώματος Ασθενοφόρου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Καψάλης Κωνσταντίνος και οι Αντ/ρχοι κ. κ. Φωτίου Αθανάσιος και Γιούνης Αναστάσιος.

Οι συμμετέχοντες (κατόπιν σειράς προτεραιότητας) έφθασαν τους 40 και για 4 ώρες παρακολούθησαν τους εκπαιδευτές να μας μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους γι'  αυτά τα "Μαθήματα Ζωής".

Μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ και τον Διοικητή, στον Δήμο Πωγωνίου για την στήριξη του και φυσικά σε όλους τους συμμετέχοντες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση στο χωριό μας να τοποθετήσουμε και Αυτόματο Απινιδωτή μετά από συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο.

Οι βεβαιώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθούν μέσω εμού σε όλους που παρακολούθησαν αυτήν την σημαντική εκδήλωση.

Η καθημερινή προσπάθεια θα συνεχιστεί με όλες τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος