Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 2-1

 


Σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σπουδαία νίκη με ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, στους «Ζωσιμάδες», για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Στο 24' με ατομική ενέργεια του Λέο Τιλίκα, ο οποίος ντρίπλαρε τους Καραχάλιο και Παντελάκη, σούταρε, όμως η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αθανασίου.

Ο Γκαρντάφσκι στο 25' βρήκε τον Μπαρτόλο και αυτός άνοιξε με την μία στον Κρέσπι που προσπάθησε να απειλήσει από δεξιά, όμως ο Αθανασίου απέκρουσε.

Στο 31' ο Κρέσπι που έκλεψε την μπάλα, έκανε την ντρίπλα και το διαγώνιο σουτ, με τον Αθανασίου να αποκρούει.

Στο 44' με ανάποδο ψαλίδι του Ροσέρο μετά από κόρνερ του Σόρια, μπλόκαρε ο Τσιφτσής.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα  στο 47' κάθετη πάσα του Ριέρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ ο Κρέσπι βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασίου και με σουτ έκανε  για το 0-1.

Στο 63' ωραία ενέργεια του Σόρια από δεξιά και γύρισμα μέσα στην περιοχή, στο ύφος του πέναλτι βρέθηκε αφύλακτος ο Μπάλαν που με σουτ  ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 71' ο Μορέιρα από αριστερά να κάνει το σουτ και ο Τσιφτσής με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 72' με τον Ροσέρο.

Σέντρα του Μορέιρα στο 76' από αριστερά ο Τσιφτσής απέκρουσε τη μπάλα αυτή βρήκε στο πόδι του Ζουκάνοβιτς στρώθηκε στον Φοφανά που σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος (Λώλης 55΄), Τζίμας, Μορέιρα, Μπιλμπάο, Ροσέρο (Λιάσος 88΄), Παμλίδης (Φοφανά 61΄).

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς):

Τσιφτσής, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Αλβάρεζ, Γκαρντάφσκι (Ντομίνγκεθ 64΄), Στάνκο, Μουνάφο (Ιγκλέσιας 83΄), Σίτο, Κρέσπι, Τιλίκα (Ριέρα 35΄), Μπαρτόλο (Μπενίτο 46΄)