Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

 

Νίκη για τον Ατρόμητο με ανατροπή

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1  του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική της Super League.

Στο 14' ωραία εκτέλεση φάουλ του Έντερ εκτός περιοχής με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σούλη.

Ο Κιάρτανσον στο 31' έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του ΠΑΣ.

Στο 42' ο Ροσέρο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει τη μπάλα σωτήρια.

Ο  Ρομπάιγ στο 49' έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 63' εκτέλεση φάουλ για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τα δεξιά με ψηλοκρεμαστή μπαλιά προς τον Παντελάκη ο οποίος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και πήρε την καρφωτή κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μαυρομμάτη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Ο Κλωναρίδης στο 65' να πιάνει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ο Σούλης με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 75' ο Μουνίθ άλλαξε ωραία το παιχνίδι στα δεξιά, έγινε η σέντρα με τον Τζαβίδα με γυριστό να προσπαθεί να σκοράρει, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι και στον Κιάρτανσον  με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Σουτ του Μπιλμπάο στο  78' εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 86' ο Μουνίθ να δίνει στον Κεσχρίντα αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Κιάρτανσον βρήκε μπροστά από τον Μπαγκαλιάνη και με ωραίο γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του Ατρομήτου.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν):

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον (Μουνίθ 61΄), Κουέν (Έρλινγκμαρκ 61΄), Κιάρτανσον (Τζοβάρας 92΄), Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (Τζαβίδας 75΄),

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Σούλης, Σόρια (Μορέιρα 88΄), Ποζνάνσκι, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κιάκος (Μπαγκαλιάνης 81΄), Τζίμας, Ροσέρο, Μπιλμπάο, Σταματελόπουλος (Μπάλαν 12΄)