Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Πωγωνίου: Ευχαριστήριο

 


Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού  Συλλόγου Σιταριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τους συγχωριανούς και φίλους που τίμησαν με την μαζική τους παρουσία τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια θα θέλαμε να απευθύνουμε στον δήμαρχο κ. Κων/νο Καψάλη, στους αντιδημάρχους κ. Κων/νο Γκέκα και κ. Αθανάσιο Φωτίου καθώς και τον Γενικό Γραμματέα κ. Σταύρο Βιρβίλη για την οικονομική και υλική στηρίξει.

Έπειτα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ της Αδελφότητας Σιταριάς "Άγιος Αθανάσιος" για την οικονομική και ηθική βοήθεια.

Επίσης θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στην εκκλησιαστική επιτροπή και ιδιαιτέρως στον Ιερέα του χωριού μας Αιδεσιμολογιότατο πατερά Μιχαήλ Μπράχο για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ακόμη ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε προς όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι προσέφεραν πληθώρα πραγμάτων, για την υπέροχη διοργάνωση του πανηγυριού και των λοιπών  πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Εν συνεχεία ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνοδοιπόρους του, τους αγαπητούς συγχωριανούς μας, που ήταν εδώ πάντα δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις δίνοντας το παρόν τους και βοηθώντας το έργο του Συλλόγου μας.

Αφήσαμε στο τέλος να ευχαριστήσουμε τη νεολαία μας, τα παιδιά του χωριού μας για το όμορφο χορευτικό τους που μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα, αλλά και το χορευτικό που φιλοξενήσαμε "το Χ.Ο.Ι" και τους χοροδιδασκάλους τους για την όμορφη πινελιά τους.

Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς είναι εδώ, εργάζεται και δημιουργεί για το καλό και την ανάδειξη αυτού του τόπου!!

Ο Σύλλογος  μας δεν σταματά ούτε κατά την χειμερινή περίοδο, οραματίζεται και θα πραγματοποιήσει τα επόμενα έργα και εκδηλώσεις, τόσο για τους συγχωριανούς μας, όσο και  για τους απόδημους!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ