Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-1

 

Το πρώτο τρίποντο για τη φετινή χρονιά!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στους «Ζωσιμάδες»  με 2-1 του Λεβαδειακού και πέτυχε το πρώτο τρίποντο για τη φετινή χρονιά στην τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Στο 2' ο Παμλίδης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά σε σέντρα του Σόρια, όμως ο Μπιλμπάο έκανε το γύρισμα και ο Ροσέρο με υπέροχη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΣ.

Ο Ροσέρο στο 4' έκανε το γύρισμα στον Παμλίδη, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε άουτ.

Ο Βρακάς στο 15' έκανε διαγώνια κίνηση μέσα στην περιοχή και έπειτα από βαθιά μπαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Σούλη με τη μια, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ βγήκε γρήγορα και τον σταμάτησε.

Στο 25΄ εκτέλεση φάουλ του Μπιλμπάο, ο Μπαγκαλιάνης πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ.

Ο Βοηθός έδειξε την παράβαση και το VAR την επιβεβαίωσε.

Ο Παμλίδης στο 35' δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, όμως ο Μάρκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Μουτίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή και ενώ τον επιτηρούσαν δύο παίκτες του ΠΑΣ, η μπάλα πέρασε από αυτούς και κατέληξε στο δεξί άκρο της εστίας του Σούλη για το 1-1.

Στο 55' ο Μπιλμπάο έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Μάρκοβιτς.

Ο Λούα Λούα στο 58' έκανε το γύρισμα και ο Βρακάς μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από κοντά.

Ο Ροσέρο στο 69' έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε πάσα στον Σταματελόπουλο μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ που εξαπέλυσε πέρασε άουτ.

Ο Ροσέρο στο 74΄ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σταματελόπουλος έπιασε μια κεφαλιά και ο Εραμούσπε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Λούα Λούα στο 76' έκανε μια σέντρα και ο Βήχος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σούλης μπλόκαρε.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάννης, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (Σταματελόπουλος 67΄), Μορέιρα (Παντελάκης 92΄), Ροσέρο, Παμλίδης (Τζίμας 60΄)

Λεβαδειακός:

Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βήχος, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης (Ντεντάκης 68΄), Μεχία (Χάμοντ 46΄), Μουτίνιο, Σκβάρκα (Καζέγκα Λούα Λούα 46΄), Βρακάς (Τόρο 78΄), Μπελμόντ, Δούμτσιος (Τσιριγώτης 78΄).