Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Δήμος Πωγωνίου: Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 5 Ιουλίου, ώρα 14:00, στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου

 


ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην έκτακτη* συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 05 Ιουλίου 2022, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14.00 το μεσημέρι, στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4940/2022, του άρθρου 77 του Ν.4555 / 2018 για έκτακτη* σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής και του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

1. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού Δήμου Πωγωνίου έτους 2023.

2. Έγκριση ή μη σύναψης όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πωγωνίου, Δήμου Κόνιτσας και Περιφέρειας Ηπείρου για την υλοποίηση της πράξης: «Δοκιμαστική Λειτουργία Σταθμού Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Πωγωνίου».

3. Έγκριση της υπ. αρ. 03/22 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Σ. (Α.Δ.Α. Ψ6ΝΖΟΚ18-95Λ) της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α Δήμου Πωγωνίου με θέμα «1η αναμόρφωση και ορθή απεικόνιση προϋπολογισμού εξόδων έτους 2022».

4. Κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου Κοινότητας Στρατίνιστας.

5. Κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος Κοινότητας Ρουψιάς.

Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

* Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα που δεν επιτρέπει την συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων σε τακτική συνεδρίαση, λόγω:

α) Ασφυκτικών χρονικών ημερομηνιών για την έγκαιρη

υποβολή πρότασης του Δήμου μας για τον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού 2023,

β) επείγουσας ανάγκης για την υλοποίηση της δοκιμαστικής λειτουργίας του ΣΜΑ Πωγωνίου,

γ) εύρυθμης λειτουργίας της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α Δήμου Πωγωνίου και δ) να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα εν λόγω ακίνητα την καλοκαιρινή σεζόν (αίτημα κατοίκων των Κοινοτήτων).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ