Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Παρακάλαμος: Ακύρωση της διήμερης βραδινής διοργάνωσης του πανηγυριού

 


Συγχωριανοί,

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν συναντήσεις του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού μας (και κατόπιν προσκλήσεων τους), με τα συμβούλια του Πολιτιστικού συλλόγου "Το Σώσινο", της ποδοσφαιρικής ομάδας "Αγροτικός Αστέρας", αλλά και των  Αντ/ρχου κ. Φωτίου Αθανασίου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Γκόγκο Χρήστο και Δημοτικού Συμβούλου κ. Ντότη Δημητρίου.

Συζητήθηκε το θέμα της διοργάνωσης του πανηγυριού  στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου, όπου πάρθηκε η απόφαση να συνεργαστούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά, για την επιτυχή (επί διημέρου) διοργάνωση του και τα όποια έσοδα, θα ανήκαν στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Όμως η τραγική απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου, που μας συγκλόνισε όλους, μας αναγκάζει να ακυρώσουμε την διοργάνωση.

Ομόφωνα Τοπική Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλλογος και η Ποδοσφαιρική Ομάδα αποφάσισαν την ματαίωση του πανηγυριού το βράδυ στο δημοτικό σχολείο όπως γινόταν πάντα.

Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στο χωριό και πρέπει να σεβαστούμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου (όπως έχει συμβεί σε ανάλογες θλιβερές περιπτώσεις στο παρελθόν) και να δείξουμε τον Σεβασμό που του αξίζει.

Είμαστε σίγουροι πως Όλοι οι Παρακαλαμιώτες συμφωνείτε με αυτήν  την Ομόφωνη Απόφαση μας.

Με τιμή

Το  Δ.Σ.

Πολιτιστικού Συλλόγου

"Το Σώσινο"

Το Δ.Σ.

Ποδοσφαιρικής Ομάδας

Αγροτικός Αστέρας

Ο Πρόεδρος

Κοινότητας Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος