Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου επέστρεψε δυναμικά και η καρδιά της Ηπείρου «ζωντάνεψε» στον Ασπρόπυργο

 


Μετά από τρία χρόνια πλήρης απραξίας, λόγω των περιορισμών που επέφερε η Πανδημία του COVID-19,   ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου επέστρεψε δυναμικά και η καρδιά της Ηπείρου «ζωντάνεψε» στον Ασπρόπυργο.

Το καθιερωμένο, πλέον Αντάμωμα στις 4 Ιουνίου 2022, στην έδρα του Συλλόγου, με την εκπληκτική κομπανία του Δόκιμου - Αχνούλα έδωσε χρώμα, ένταση, κέφι και πολλή παράδοση στην έναρξη του καλοκαιριού.

Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες, φίλες και φίλοι του Συλλόγου από όλη την Αττική συγκεντρώθηκαν και «πλημμύρισαν» στην κυριολεξία τον αύλειο χώρο του Συλλόγου, γλεντώντας με τη ψυχή τους έως το πρωί. 

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Καγιάς, δίνοντας το λόγο στον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ζηκόπουλο, ο οποίος απεύθυνε θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους παρευρισκόμενους τονίζοντας, ότι το Ηπειρώτικο Αντάμωμα Ασπροπύργου είναι ένας θεσμός, που σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων και των υπόλοιπων ηπειρωτικών συλλόγων της Αττικής. 

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ασπροπύργου, που στέκει πάντα αρωγός στις δράσεις του Συλλόγου καθώς όλους τους Συλλόγους και τους φίλους που στηρίζουν εδώ και χρονιά τις δράσεις του καθώς και τα μέλη τους Δ.Σ. και τους εθελοντές.  Ευχήθηκε από καρδιάς καλή διασκέδαση καθώς και ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο παράδοση και κέφι, δίνοντας ραντεβού στην ξακουστή Ήπειρο. 

Έπειτα, ο λόγος δόθηκε στον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νικόλαο Μελετίου, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη διοργάνωση αλλά και για το μεράκι που επιδεικνύουν τόσα χρόνια, διατηρώντας την παράδοση της Ηπείρου  ζωντανή στον Ασπρόπυργο. 

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Γραμματέας της Βουλής, Βουλευτής της Δυτικής Αττικής και συντοπίτης, κ. Ευάγγελος Λιάκος και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Αντώνης Κοντός. 

Ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ» κ.κ. Βαγγέλης και Βασίλης Πελέχα καθώς επίσης και ο κ. Θέμης Τσούλος «ΑΣΤΡΑΠΗ SECURITY», το πρατήριο υγρών καυσίμων «ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΑΡΟΥ», η κάβα «ΣΑΜΠΑΝΗΣ», το κατάστημα «BECO DEKO»,το «VEROURIS SOUND», τον κ. Γιώργο Χριστοφιλόπουλο, τον κ. Γιώργο Φίλη, τον κ. Γιάννη Ηλία, την κ. Ματίνα Σιώκη και την κ. Βαρβέλη Λαμπρινή. Επίσης, ευχαριστεί θερμά  τον κ. Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Αθανάσιο Μπούρα και τον Πρόεδρο της Βουλής  και συμπατριώτη, κ. Κώστα Τασούλα για τις φορεσιές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, κ. Γρηγόρη Ζαφείρη, Όλο Δυτικά και ART TV.   

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Λεωνίδας Μίχας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Attica tv και Νέων Κοινωνικών Δομών, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Δημήτριος Καγιάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, κ. Γιώργος Φίλης, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ισίδωρος Τσίγκος, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», κ. Γιάννης Ηλίας με τους συμβούλους κ.κ. Κωνσταντίνο Μυλωνά, Μάρκο Μάμα, Ελένη Τσίγκου – Μαυράκη, Κωνσταντίνο Χιονίδη, Κρέουζα Αβράαμ, Παύλο Γαβριλίδη, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Ασπρόπυργος Μπροστά», κ. Αλέξανδρος Μυλωνάς με τον σύμβουλο κ. Ευάγγελο Μουζάκα, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων και Καματερού, κ. Βαγγέλης Στάθης, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας, κ. Δημήτρης Παπαγιάνναρος και εκπρόσωποι της Τοπικής Ασπροπύργου-Ελευσίνας-Μεγάρων  και Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ.

Από την ΠΣΕ,  ο κ. Νικόλαος Ζέκης, Έφορος Πολιτισμού, ο κ. Παύλος Χρήστου, Ταμίας, ο κ. Χριστόφορος Ευθυμίου, Ειδικός Γραμματέας, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Δημήτρης Σούκης, Δονάτος Γκέλιας και Μηνάς Ζέρβας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο κ. Γεώργιος Τζουμάκας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Λιβαδειάς Βορείου Ηπείρου και Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας στην Ελλάδα & μέλος Δ.Σ. της ΠΣΕ, η κ. Άννα Λάιου και Κωνσταντίνα Καμπέρη,  από την Ομοσπονδία Ραδοβιζινών Άρτας καθώς και οι Ηπειρωτικοί Σύλλογοι, Θριασίου Πεδίου, ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Παππάς, Άνω Λιοσίων, ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Ρούσσας, Ιλίου, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Δάλλας και ο κ. Χρήστος Γκόνης, Ζεφυρίου, ο Πρόεδρος, κ. Μηνάς Ζέρβας και ο κ. Ηλίας Αθανασόπουλος, Αγίων Αναργύρων, η Πρόεδρος κ. Αθηνά Ζάγκα, Πετρούπολης, ο Πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Παπαπάνου, Περιστερίου, ο Πρόεδρος, κ. Ζήκος Κόντης, Χαϊδαρίου, ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Σούκης, Αγίας Βαρβάρας,  Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τζιμογιάννης, Γαλατσίου, το μέλος κ. Ναπολέων Γκόντος, Αρτέμιδος, ο Πρόεδρος, κ. Δονάτος Γκέλιας και  Παιανίας εκπρόσωποι του Δ.Σ.

Παράλληλα, το παρόν έδωσαν, ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου Ν. Αττικής, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, κ. Βασιλική Ζηκοπούλου, ο Σύνδεσμός Γυναικών Ηπείρου Ν. Κορίνθου, η Πρόεδρος, κ. Σταυρούλα Σκαρμούτσου. Οι Αδελφότητες: Παρακαλάμου με τον Πρόεδρο κ. Αλέκο Μπάγια, Χρυσόραχης με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Κυρλιγκίτση, Κράψης Ιωαννίνων, η Πρόεδρος και Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης πολιτών & ισότητας φύλων Δήμου Αγίου Δημητρίου, κ. Ελένη Καντζέλη, Πέρδικας Θεσπρωτίας με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Γαβριήλ, Δίβρης με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Πέκο και την κ. Αμαλία Ρέντζιου, Αετόπετρας με τον Πρόεδρο, κ. Νικόλαο Ζέκη και Σκουλικαριάς Άρτας με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Κραμπή.

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν οι τοπικοί Σύλλογοι της πόλης ως εξής: Α.Σ. «ΘΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ» με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Πίνη, Ένωση Πανασπροπυργιακού – ΔΟΞΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, με τον Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Χριστοφιλόπουλο,   Σύλλογος Κρητών Ασπροπύργου με τον Πρόεδρο, κ. Μιχαήλ Συνάκη, Σύλλογος Γυναικών «ΚΡΟΚΩΝΙΣ», με την Πρόεδρο, κ. Μαρία Ρηγάτου,  Κυνηγετικός Σύλλογος με τον Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Σταμάτη, Σύλλογος Εθελοντών σε φωλιά Αετού με την Αντιπρόεδρο, κ. Μαρία Μπατσίλα, Σύλλογος Ελληνορουμανικής Φιλίας «Άγιος Κωνσταντίνος και Ελένη», με την Πρόεδρο, κ. Μαριάννα Κοντουράρου, Α.Σ. «ΚΡΙΟΣ», με τον Πρόεδρο, κ. Θεόδωρο Βάντζο, Α.Σ. «ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ»» με τον Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Σιέττο και Ήμερος Τόπος και ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, με τον Πρόεδρο, κ. Νικόλαο Ματθαίου.  

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κώστας Ζηκόπουλος