Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Δήμος Πωγωνίου: Συνεδρίαση (δια ζώσης) της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 3 Μαΐου, ώρα 12:00 το μεσημέρι


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δια ζώσης τακτική σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής , που θα διεξαχθεί στο κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα Καλπακίου την 03η Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη - ώρα 12.00 το μεσημέρι , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, ήτοι:

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

1. Αποδοχή όρων έγκρισης δανείου Τ.Π.& Δανείων του ενταγμένου έργου «Υποδομές Ύδρευσης Δήμου Πωγωνίου» στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

2. Αποδοχή γνωμοδότησης με θέμα «Κατάθεση ενδικοφανούς προσφυγής κατά της με αριθμό πρωτ. 38954/ 13-04-2022 απόφασης επιβολής Προστίμου της Πολεοδομίας Ιωαννίνων του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών» και ανάθεση σε δικηγόρο για άσκηση προσφυγής.

3. Αποδοχή γνωμοδότησης κατόπι αιτήσεως του κ. Χρήστου Γκόγκου, με την ιδιότητα του αιρετού για νομική κάλυψη και ορισμός δικηγόρου.

4. Αποδοχή γνωμοδότησης κατόπι αιτήσεως των κ. Γκέγκα Κων/νου και κ. Τζιόγκα Νικολάου, με την ιδιότητα των αιρετών για νομική κάλυψη και ορισμός δικηγόρου.

5. Ορισμός δικηγόρου σχετικά με αίτηση (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων -686 επ. ΚΠολΔ & αρ.4 παρ.2 του v.δ.31/1968)στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων της εταιρείας «ΑΦΟΙ Ε. ΚΟΣΜΑ Ο.Ε.» κατά του Δήμου Πωγωνίου.

6. Ενημέρωση Μητρώου Εργοληπτών για χρήση μηχανημάτων έργου σε έκτακτες ανάγκες (δράσεις Πολιτικής Προστασίας) έως 31-12-2023.

7. Σχετικά με αίτηση του κ. SELFO ILIR για διαγραφή μισθωμάτων καταστήματος στο Μαυροβούνι λόγω μη υπαιτιότητάς του.

8. Σχετικά με διαγραφή οφειλών ύδρευσης στο όνομα Ντάγκα Φλωρένια στην Κοινότητα Δελβινακίου Δήμου Πωγωνίου (σχετ. από 15-04-22 αίτησή της).

9. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου κ. Κων/νο Καψάλη στις 4//5/22 στην Αθήνα για συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ