Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ 1-2

 


Η ΑΕΚ με το γκολ του Σάκχοφ με τη συμπλήρωση των 90΄ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1, στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ΠΑΣ αιφνιδίασε την ΑΕΚ στα 16 δευτερόλεπτα.

Ο Μπρένερ έκανε την κάθετη μπαλιά προς τον Περέα, αυτός απέφυγε το πρώτο μαρκάρισμα του Μήτογλου, με τον νεαρό στόπερ να τον μαρκάρει και δεύτερη φορά με το πόδι εντός περιοχής.

Η φάση εξετάστηκε στο VAR και επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή.

Ο Εραμούσπε στο 3' ανέλαβε την εκτέλεση, την έστειλε στη δεξιά γωνιά του Στάνκοβιτς.

Στο 10΄ ο Άμραμπατ είδε την μπάλα να του στρώνεται στο ημικύκλιο της περιοχής, έπειτα από κακή απομάκρυνση του Κάργα, εξαπέλυσε το σουτ, πριν αυτή σκάσει στο χορτάρι και με ένα όμορφο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αντάλλαξαν γρήγορα την μπάλα στο 20', ο Αραούχο απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Λοντίγκιν να επεμβαίνει.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Τσούμπερ πήρε το ριμπάουντ με τον Λοντίγκιν να πραγματοποιεί μια ακόμα επέμβαση και να παραχωρεί κόρνερ.

Ο Σάλιακας  στο 24' έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, ο Μιλιντσεάνου με ένα ωραίο βολ πλανέ πετάχτηκε προ του Βράνιες, ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε άουτ.

Στο 66' σε φάση διαρκείας στα καρέ του Στάνκοβιτς, ο Εραμούσπε έκανε το γύρισμα στον Μπρένερ, αυτός έκανε με τη μια το γυριστό σουτ με τον Στάνκοβιτς να πέφτει στη γωνιά του και να αποκρούει.

Στο 85' σε φάση διαρκείας στα καρέ του Λοντίγκιν, ο Σιμόες έκανε την κεφαλιά πάσα στον Σάκχοφ στη μικρή περιοχή αυτός έκανε το σουτ με το αριστερό, ωστόσο την έστειλε πάνω στον Βράνιες και αυτή κατέληξε άουτ.

Ο Σάκχοφ στόπαρε την μπάλα στο 90΄ και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Λοντίγκιν για το 1-2.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ  (Μορέιρα 69΄), Σνάιντερ (Παντελάκης 84΄), Μιλιντσεάνου  (Λώλης 46΄), Περέα.

ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μισλέν (Ρότα 79΄), Μήτογλου, Βράνιες, Σιμάνσκι (Ανσαριφάρντ 60΄), Σιμόνες, Μάνταλος (Σάκχοφ 79΄), Άμραμπατ, Τσούμπερ  (Γκαρσία 69΄), Αραούχο.