Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Χωρίς νικητή στους Ζωσιμάδες

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς στους Ζωσιμάδες μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης για την 8η Αγωνιστική της Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 30' με τον Σάλιακα να κλέβει τη μπάλα πίσω από τη σέντρα και να εφορμά προς την αντίπαλη εστία, για να κάνει το δυνατό δεξί σουτ και να υποχρεώσει τον Τσιφτσή να αποκρούσει με γροθιές.

Στο 34' ο Άλβαρες από τα αριστερά τροφοδότησε τον Σίτο που βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ και με δυνατό σουτ με το αριστερό κεραυνοβόλησε τον Λοντίγκιν, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα.

Ο Μπρένερ στο 37' πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα μετά από σέντρα από τα δεξιά του Εραμούσπε και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του Τσιφτσή, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Μπαράλες στο 44΄ προσπάθησε με κεφαλιά να νικήσει τον Λοντίγκιν με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51' ο Άλβαρες έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ  (Αχμάντ Μορέιρα 43΄), Οικονομόπουλος (Λεονίδ Μίνα 86΄), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (Αλέξανδρος Λώλης 76΄)

Αστέρας Τρίπολης:

Τσιφτσής, Γκαρθία, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Σαντάφε (Χοσέ Λουίς Βαλιέντε 66΄), Μουνάφο (Ματίας Ιγκλέσιας 26΄), Ριέρα (Κανελλόπουλος 95΄), Σίτο, Σόνι  (Ροντρίγκο Γκόμες 66΄)(Τασουλής 95΄), Μπαράλες