Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1

 

Ισόπαλοι με 1-1 έμειναν στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Στο 10' ο Λάμπρου απέφυγε τον Εραμούσπε και έπεσε στο χορτάρι ενώ υπήρξε επαφή ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Η φάση εξετάστηκε στο VAR με τον Αγγελάκη να δίνει την εσχάτη των ποινών.

Ο Νέιρα εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του  Λοντίγκιν.

Στο 22' οι παίχτες του ΠΑΣ έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Μορέιρα τροφοδότησε τον Μιλιντσεάνου, αυτός έφτασε μέχρι τα όρια της περιοχής και έκανε το συρτό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 73' ο Ντουρμισάι από μακρινή απόσταση έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ και αυτό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Μορέιρα στο 80' έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Βούρος έκανε το στοπ, με τον Τριάδη να κάνει το παράλληλο γύρισμα στη μικρή περιοχή, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (Άγγελος Λιάσος 94΄) Μιλιντσεάνου (Παναγιώτης Τριάδης 78΄)

ΟΦΗ:

Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (Αποστόλης Διαμαντής 56΄) (Νίκος Κοροβέσης 66΄), Γιαννούλης, Νέιρα (Βαχίντ Σελίμοβιτς 84΄), Γκαγιέγκος, Μπαλογιάννης (Τζόναθαν ντε Γκουζμάν 66΄), Λάμπρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούινεν (Φροίξος Γρίβας 84΄)