Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Σιταριά Πωγωνίου: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Συλλόγου, την Κυριακή 4 Ιουλίου

 


Καλημέρα σε όλους. Με χαρά και ικανοποίηση διαβάσαμε την έναρξη των διαδικασιών για την ανάδειξη νέου συλλόγου στο χωριό μας, μετά τη λήξη θητείας του απερχόμενου. Την άλλη Κυριακή 4 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου συλλόγου και η συμμετοχή των νέων ανθρώπων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Η σκυτάλη θα πρέπει να περάσει από τους γονείς μας σε εμάς για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το μοναδικό έργο:

την ανάδειξη του τόπου που μεγαλώσαμε και γαλουχηθηκαμε.

Η αρχή έγινε από την Αδελφότητα όπου οι νέοι άνθρωποι δίνουν το παρών και μοναδικός τους σκοπός είναι η συνέχιση και, κυρίως, η ενδυνάμωση όλων των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που ξεκίνησε η προηγούμενη γενιά.

Ένα έργο που γίνεται με αγάπη και μεράκι για το χωριό μας και προσπαθεί πάντα να "παντρέψει" 3 γενιές μαζί.

Η συνέχεια έγινε από την εκκλησία μας, όπου ένας δικός μας άνθρωπος, ο Παπαμιχάλης, θέλει να παράξει έργο μέσω της αγάπης και αφοσίωσης προς το χωριό και τους συνανθρώπους του, να ομορφύνει και να δώσει ζωή στον τόπο μας.

Και τώρα, ο σύλλογος του χωριού έρχεται με νέους ανθρώπους να συνεχίσει ότι με κόπο και μεράκι έχουν χτίσει οι παλιοί, και να γίνουν μαζί μια μαγιά για τα επόμενα που θα δημιουργήσουν. Ευχόμαστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ανταπόκριση από τους νέους και να πλαισιώσουν τους παλιούς για να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει στο χωριό και στους ανθρώπους της. Η Αδελφότητα θα συνεχίσει να είναι κοντά στο σύλλογο, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, και μόνη επιδίωξη θα είναι η συνύπαρξη και συνεργασία για το καλό του χωριού, των ανθρώπων του και την ζωντάνια του τόπου μας για  τα επόμενα χρόνια.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Το Δ.Σ.