Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

 


Με ανατροπή πήρε ανάσα!

Ο ΟΦΗ με σκορ 2-1 πήρε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη δεύτερη αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 7' όταν ο Μεγιάδο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Σαρδινέρο, τον οποίο σταμάτησε τελευταία στιγμή ο Πέερσμαν  σε κενή εστία.

Στο 13' ο Σολίς έκανε τη σέντρα, ο Πέερσμαν γύρισε επικίνδυνα με το κεφάλι, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Λοντίγκιν.

Ο Στούρτζεον στο 23' πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κάργας έκοψε, αν και η μπάλα δεν είχε κατεύθυνση προς την εστία.

Στο 39΄ ο Ελευθεριάδης έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Βάτερμαν.

Στις καθυστερήσεις ο Καρτάλης τσίμπησε την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Πέερσμαν, ο Βάτερμαν έδιωξε σε πρώτη φάση για να την στείλει στη συνέχεια στα δίχτυα ο Παμλίδης για το 0-1 του ΠΑΣ.

Στο 51΄ μετά από λάθος του Κάργα, ο Σαρδινέρο έκλεψε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ την πέρασε πάνω από τον Λοντίγκιν και έγραψε το 1-1.

Ο διαιτητής στο 60΄ αφού ήλεγξε τη φάση και αποφάσισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ για χέρι του Κάργα σε προσπάθειά του να απομακρύνει.

Ο Σολίς ευστόχησε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 και κάνοντας την ανατροπή για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: 

Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Γρίβας (Φελίπε Φερέιρα 46΄) (Νικόλαος Βαφέας 90΄ λ.τ.), Στούρτζεον  (Βαγγέλης Νοικοκυράκης 82΄), Σολίς (Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης 76΄), Σαρδινέρο

ΠΑΣ Γιάννινα: 

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Μπρένερ (Νικολάε Μιλιντσεάνου 58΄), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (Βλάντισλαβ Νάουμετς 46΄), Παμλίδης