Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (κύπελλο)

 


"Άλωσε" την Λεωφόρο

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό  πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου  με 2-1 στο γήπεδο του Λεωφόρου.

Στο 4΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.

 Ο Καρτάλης με το αριστερό, σήκωσε τη μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι με τον Παντελάκη να πετάγεται, να παίρνει την κεφαλιά και να νικά τον Διούδη για το 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 9΄  σέντρα από τα αριστερά προς τον Ελευθεριάδη με τον Χατζηθεοδωρίδη να πηδάει να πάρει την κεφαλιά για να απομακρύνει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του από το ύψος του πέναλτι για το 0-2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 74΄ σέντρα από τα αριστερά για τον Παναθηναϊκό με τον Πούγγουρα να πιάνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και στο κέντρο, να νικάει τον Λοντίγκιν, και να μειώνει σε 1-2 για τους πράσινους.

Παναθηναϊκός: 

Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (Χουάνκαρ 66΄), Νιάς, Σανκαρέ, Βιγιαφάνες (Φεντερίκο Μακέντα 66΄), Χατζηγιοβάνης (Γένι Ενγκμπακοτό  66΄), Καρλίτος, Ιωαννίδης

ΠΑΣ Γιάννινα: 

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (Άγγελος Λιάσος 75΄), Ντομίνγκεθ, Παμλίδης, Κάστρο (Ροντρίγκο Εραμούσπε 87΄), Μελεντσεάνου (Σάντι Κριζμάν 75΄).